Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

Plati cu cardul pe internet

Plati cu cardul pe internet

Banca Transilvania iti pune gratuit la dispozitie mijloace si tehnologii moderne pentru a beneficia de siguranta maxima cand platesti cu cardul pe Internet.

 

3D Secure

Plateste in siguranta pe Internet cu cardurile Bancii Transilvania

Ce reprezinta Verified by VISA sau MasterCard SecureCode?

 
Aceste servicii de securizare a tranzactiilor, cunoscute si sub denumirea generica de 3D Secure, iti protejeaza cardul prin setarea unei parole necesare pentru autorizarea platilor. Numarul comerciantilor inrolati in sistemul 3D Secure este in continua crestere, acestia putand fi recunoscuti prin afisarea pe site a siglelor de mai sus.

Cum functioneaza?


Dupa ce alegi produsul sau serviciul pe care doresti sa-l platesti, la realizarea platii vei introduce datele cardului (numar card, data expirarii, cod CVV2/CVC2) in mod obisnuit. In plus, la comerciantii care afiseaza siglele "Verified by Visa" si "MasterCard SecureCode" va aparea suplimentar o pagina care solicita introducerea parolei. Plata se va finaliza rapid, dupa verificarea parolei.

Cum imi inregistrez cardul?

 
Activarea serviciului se poate face fie la prima plata pe care o vei efectua la un comerciant participant la acest sistem antifrauda (se va deschide automat o pagina care te va ghida prin pasii necesari), fie urmand linkurile de mai jos:

 

 

Plati Online


Sfaturi utile pentru securizarea tranzactiilor pe Internet  

Click aici pentru raspunsuri la intrebari frecvente despre platile online

 

Limite de tranzactionare


Detalii despre limitele specifice de tranzactionare pe Internet

 

Avantaje

Achizitionand pe Internet poti beneficia de diverse avantaje

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)