Plati cu cardul pe internet

Plati cu cardul pe internet

Banca Transilvania iti pune gratuit la dispozitie mijloace si tehnologii moderne pentru a beneficia de siguranta maxima cand
platesti cu cardul pe Internet.

 

Mastercard ID Check, shopping online in siguranta

Mastercard ID Check iti ofera shopping in siguranta, pe baza tehnologiei dezvoltate de Visa International si Mastercard.

Ce reprezinta Verified by VISA sau Mastercard ID Check?

Aceste servicii de securizare a tranzactiilor, cunoscute si sub denumirea generica de Mastercard ID Check, iti protejeaza cardul prin setarea unei parole necesare pentru autorizarea platilor. Numarul comerciantilor inrolati in sistemul Mastercard ID Check este in continua crestere, acestia putand fi recunoscuti prin afisarea pe site a siglelor de mai sus.

 

Cum imi inregistrez cardul?

Incepand cu 8 noiembrie a.c., inrolarea si activarea cardurilor in Mastercard ID Check se fac automat. Asadar, nu mai e nevoie de niciun efort din partea ta!

 

Cum functioneaza?

1. Dupa ce alegi produsul sau serviciul pe care doresti sa-l platesti, la realizarea platii online trebuie introduse datele cardului (numarul cardului, data expirarii, codul CVV2/CVC2). La comerciantii care afiseaza siglele "Verified by Visa" si "Mastercard ID Check" va aparea suplimentar o pagina care solicita introducerea unei parole.

 

2. Parola Mastercard ID Check a fost inlocuita cu o parola dinamica (one time password), diferita pentru fiecare tranzactie online, parola pe care o vei primi prin SMS.

 

3. Plata se va finaliza rapid, dupa verificarea parolei.

 

Click aici pentru raspunsuri la intrebari frecvente despre serviciul Mastercard ID Check

 

Plati Online

Sfaturi utile pentru securizarea tranzactiilor pe Internet  

Click aici pentru raspunsuri la intrebari frecvente despre platile online

 

Limite de tranzactionare


Detalii despre limitele specifice de tranzactionare pe Internet:

 

Avantaje

Achizitionand pe Internet poti beneficia de diverse avantaje: