Despre antreprenoriat, cu Razvan Crisan
00:00:00

Bine te-am gasit la un nou episod din BT Talks. În podcast-ul de astăzi îl avem invitat pe antreprenorul Razvan Crisan, CEO și co-fondator Kane Group. 

Vorbim despre calatoria lui impresionanta in antreprenoriat, de la inceputuri pana in prezent.


Am pregatit mai jos cateva idei cheie din podcast, dar te lasam pe tine sa descoperi intreaga poveste. 😊

Enjoy! <3

 

Cateva idei din acest episod:

  • "Antreprenorii, in general, locuiesc in viitor. Pentru noi trecutul e "ce-a fost aia?", trecem repede peste el. Prezentul ne incurca, pentru ca "uite ce frumos e in visele mele", deci antreprenorii tot timpul vor fi fascinati de viitor. Da-mi o foaie alba si un pix si m-ai facut fericit."

  • "Antreprenoriatul pentru mine nu inseamna a face bani. Si multi parteneri, investitori, banci cu care lucrez, sunt putin socate cand zic astfel de chestii. Si nu pentru ca banii nu ar fi valorosi sau nu sunt importanti, dar eu cred ca antreprenoriatul tre' sa fie despre a face ceva de valoare. Fa ceva de valoare mai intai, si de acolo iti vin banii. Ideea de a ma trezi dimineata cu scopul de a face bani si mai multi bani nu m-a motivat niciodata si nu mi s-a parut niciodata suficient de interesant sau motivant. Cred ca daca te uiti la cei mai de succes antreprenori ai planetei, si eu chiar cred ca oamenii astia sunt convinsi de ceea ce zic, ei nu o fac pentru bani."

  • "Imediat dupa liceu m-am angajat la o firma din-asta de turism, care organiza evenimente, mi-au dat salariu. Dupa 3 luni, m-am dus la o banca pentru un imprumut, se uita aia la mine: "Mama dumneavoastra stie?". Contează?"

  • "Antreprenorii in general, daca te uiti la ei, nu sunt neaparat cei mai buni programatori sau cei mai buni in meseria lor: sunt destul de mediocri. Ce cred eu că reușesc să înțeleagă destul de repede este că fără oamenii din jur nu faci nimic si ca cei mai de succes antreprenori inteleg aceasta importanta: cum reusesc sa ii fac pe ceilalti exceptionali, ca asta o sa ma ridice si pe mine. Cu cat am mai multi oameni exceptionali in jurul meu si creez un mediu in care oamenii astia sa devina din ce in ce mai buni, asta ma va ajuta pe mine."

Shownotes:

1:19 Cum a inceput calatoria in antreprenoriat?
4:30 Ce inseamna antreprenoriatul pentru tine?
21:20 Despre festivalul de scurtmetraje Shorts Up
26:20 Incursiunea in corporatii
33:50 Ce te-a determinat sa intri in zona HORECA?

 

Made with ❤️ by Banca Transilvania