Despre media in Romania, cu Petrisor Obae
00:00:00

Bine te-am găsit la un nou episod din BT Talks. Invitatul lui Andi Moisescu din acest episod este Petrișor Obae, fondator al publicației Pagina de media. Scrie de mai bine de 20 de ani despre media, comunicare și publicitate. Înainte să aibă propria pagină de media fondată în 2008, Petrișor Obae a lucrat la MediaFax, Capital și Evenimentul Zilei.

Povestim despre media tradițională și modificările care au avut loc de-a lungul timpului, audiențe și multe altele. Te lăsăm pe tine să descoperi întreaga poveste. 🥰

Enjoy!

Câteva idei din acest episod:

  • ”Am avut  de ales între a face de toate cum face toată lumea sau să fac ceva la care mă pricep foarte bine. Dacă mergi pe un drum pe care ești ceva mai bun sau ai mai multă experiență decât alții, e posibil să ai mai mult success decât dacă încerci ceea ce fac toți.”
  • ”Acum 20 de ani lumea era mai deschisă în domeniul media, comunicau  mai ușor cu tine. Acum lumea e mai suspicioasă, nu mai e atât de transparent, dar asta este probabil și din cauza rețelelor sociale, deoarece lumea s-a obișnuit pe Facebook să fie lăudată și atunci când cineva te întreabă ceva ce nu e tocmai favorabil, persoana respective se închide.”
  • ”Sunt 2 tipuri de comentarii pe care le primim: unele pe care pe noi ne scot din minți și cele care nouă ne plac, ale oamenilor din industrie – multe ponturi. ”

Shownotes:

6:20 Cum ai ajuns în media?

17:11 Audiențele televiziunii

21:57 Cât de ușor este să ajungi un youtuber de succes?

38:36 De ce te-ai apucat de jurnalism?

Made with ❤️ by Banca Transilvania