Start-up Nation

Finantare
rapida
Operatiuni bancare
gratuite timp de 12 luni
Valoarea creditului
maximum 200.000 lei

Sa facem cunostinta

BT te sustine in programul Start-Up Nation

 

Calitatea planului de afaceri, cat si caracterul inovativ al afacerii tale te face sa te numeri printre cei selectati in programul Start-up Nation – program guvernamental gandit ca sa ofere suport afacerilor care au nevoie de capital suplimentar.

 

La BT venim in sprijinul afacerii tale pentru ca tu sa fii cat mai aproape de indeplinirea obiectivelor si iti oferim Pachetul BT Start-up Nation. 

Descarca brosura

 

Cum a fost editia a 2-a in cateva cifre:

 • 5.400 beneficiari;
 • 2.560 credite punte acordate, dintre care 238 deja rambursate;
 • 941 deconturi;
 • sume achitate de la minister pana acum: 147.447.334 lei.

Beneficii

Iata care sunt beneficiile creditului punte, mai exact:

 • se poate folosi la plata de avansuri pentru bunurile din proiect si pentru cheltuieli forfetare
 • dobanda fixa de 4.5%/an
 • comision de acordare de 0.75%, care se percepe la prima tragere din credit
 • garantie FNGCIMM pentru 80% din valoarea creditului
 • fideiusiune asociat majoritar/adminstrator
 • fara alte garantii in completare sau contributie proprie
 • perioada de finantare de maximum 24 luni
 • suma poate reprezenta maxim 100% din valoarea ajutorului financiar nerambursabil

 

Prin pachetul Start-up Nation iti oferim

- pachet de cont curent prin care beneficiezi 12 luni de gratuitati la BT, dupa semnarea acordului de finantare.

 

- inrolare intr-un program dedicat pentru Start-Up Nation in cadrul BT Club si acces gratuit la cursuri, traininguri si consultanta in mod nelimitat.

 

 - acces in BT Store, magazinul de solutii non-bancare care urmaresc eficientizarea afacerii tale. Beneficiezi de discount- uri pentru aplicatiile si serviciile partenerilor nostri.

 

- ai 2 pachete preferentiale in eJobs, cea mai mare baza de candidati din Romania. Poti alege sa publici anunturi de recrutare, promovate atat in platforma, cat si in afara ei, cu vizibilitate maxima pe site. In plus, ai suport dedicat pentru IMM-uri, astfel incat sa gasesti cat mai usor persoana sau persoanele de care compania ta are nevoie. 

 

- Cont gratuit la SmartBill, programul de facturare si gestiune apreciat de peste 41.000 de firme. Poti emite facturi personalizate si poti trimite notificari automate clientilor care intarzie cu plata. In plus, generezi rapoarte si esti informat cu privire la evolutia afacerii tale si iti gestionezi usor stocurile si documentele.

 

- 12 luni gratuite pentru servicii de medicina muncii pentru 4 angajati, in cadrul retelei private de sanatate Regina Maria.

 

- Cont gratuit pe Online Mastery StartUp, o platforma online cu tutoriale video cu sfaturi practice de marketing online, unde ai sansa sa inveti mai multe despre cum sa construiesti campanii de marketing, cum sa iti faci un website sau pagini de vanzare. Inveti cum sa folosesti un blog, sa iti faci publicitate pe Facebook si Google si cum sa trimiti newslettere catre clientii tai.

 

- dezvoltare rapida a afacerii tale, in online. Impreuna cu partenerii nostri de la Blugento te ajutam cu realizarea site-ului de prezentare sau cu un magazin online si servicii de marketing pentru dezvoltarea afacerii.

 

- pachet gratuit Alerta Firma Ta pe platforma Termene.ro, ca tu sa ai acces la informatiile si datele financiare si juridice ale firmelor din Romania, la doar cateva click-uri distanta. Poti sa verifici o multime de indicatori, de la cifra de afaceri, profitul, pierderile sau datoriile unei firme, pana la identitatea fondatorilor si istoricul lor in mediul de afaceri.

  

Bine de stiut

Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi?

 • aplici online, iar unul dintre colegii nostri te va contacta in scurt timp
 • vii in unitatea comunicata de reprezentantul BT, cu documentele solicitate
 • iti vom da un raspuns a doua zi, sau in maximum 3 zile lucratoare

 

Te asteptam la BT, banca ta pentru Start-Up Nation!