POS

Ce este POS?

E sansa ta de a le oferi clientilor tai inca o experienta placuta - comoditatea de a plati cu cardul. Dar si de a-ti reduce timpul si costurile asociate cu manipularea numerarului. In plus, deoarece clientii tai nu mai au restrictia de a plati doar cu banii detinuti in numerar, iti cresti si vanzarile.

POS-ul nostru este o solutie sigura, rapida, eficienta, moderna si foarte usor de pus in practica. In plus, toate terminalele noastre POS accepta tranzactii contactless. Indiferent daca sunt facute cu cardul, cu telefonul sau cu smartwatch-ul.

 

Astfel, clientii tai vor efectua rapid si sigur plati de pana la 100 lei, prin simpla apropiere a cardului de POS, fara a mai fi necesara tastarea codului PIN si/sau semnarea chitantei. 

 

Cateva cifre despre noi:

 • Avem o experienta de peste 15 ani pe piata de acceptare a cardurilor la plata;
 • Reteaua noastra depaseste 28.000 de comercianti;
 • Avem peste 54 500 de terminale POS;
 • Ne situam pe locul 1 in ceea ce priveste numarul de carduri emise;
 • Am fost desemnati Banca Anului in 2007, 2008, 2010 si 2013 in activitatea de carduri.

 

Avantajele instalarii unui POS de la BT

 • Instalarea POS-urilor este gratuita - costurile de achizitie si transport, precum si consumabilele si instalarea dispozitivelor POS sunt suportate de noi;

 • Oferim instruire gratuita a personalului tau pentru folosirea dispozitivelor de plata cu cardul;

 • Flexibilitate maxima prin instalarea rapida a terminalelor;

 • Asistenta gratuita si non-stop in efectuarea tranzactiilor. Oricand ai nevoie de suport poti suna la urmatoarele numere de telefon: (+40) 800 802 666 sau 0264 597 710

 • Materialele de semnalizare a POS-ului sunt oferite gratuit;

 • Suntem singura banca din Romania prin care poti accepta plati cu American Express.

Poti alege

Terminal POS Fix

Interfata simpla de utilizat de angajatii tai, sunt ergonomice si sunt usor de amplasat pe orice tip de customer desk. Banii se deconteaza rapid in contul tau de la BT si ii poti accesa oricand prin mobile banking. Comunicatia GPRS (date mobile) este asigurata de BT pentru securitatea tranzactiilor.

Terminal POS Mobil

Perfect pentru afacerea ta in miscare. Se potriveste pentru baruri, restaurante, livrari, taxi sau orice activitate care presupune deplasarea acolo unde este clientul tau.Comunicatia GPRS (date mobile) este asigurata de BT pentru securitatea tranzactiilor.

Sistem de plata neasistat

Ideal pentru modelele de sisteme neasistate: vendomate de produse, parcometre sau transport public. Impreuna cu partenerii nostri de pe zona de terminale neasistate asiguram servicii de procesare a cardurilor cat si consultanta pe proiecte de dezvoltare infrastructura.

 

Programul STAR

Mai mult decat atat, poti sa-ti maximizezi vanzarile oferind clientilor tai posibilitatea de a plati in RATE fara dobanda atunci cand cumpara online din magazinul tau si de a castiga puncte de loialitate atunci cand acestia platesc cu cardul pe terminalul POS.

 

Vino cu firma ta in reteaua partenerilor STAR si bucura-te de numeroase avantaje pentru tine si pentru clientii tai. Simplu si fara batai de cap. 

De ce sa fii partener STAR?

 • Publicitate gratuita in randul clientilor Bancii Transilvania;
 • Fidelizarea clientilor;
 • Cresterea cotei de piata;
 • Cresterea numarului de cumparaturi efectuate de client;
 • Cresterea valorii cumparaturilor;
 • Clienti cu putere financiara sporita.

Devenind partenerul nostru in programul STAR, oferi posibilitatea clientilor tai detinatori de Carduri STAR sa plateasca in RATE fara dobanda si in puncte de loialitate. Punctele pot fi folosite doar la magazinele partenere. Prin campaniile specifice derulate impreuna cu partenerii, BT directioneaza clientii posesori de carduri STAR catre locatiile tale!

 

STAR in cifre:

 • Peste 12.000 de magazine partenere STAR;
 • Peste 16 milioane de lei in puncte castigate de clientii STAR.

 

Vreau sa devin partener STAR

 

Oferta generala

Comisionul de procesare interbancara este un comision pe care banca acceptatoare (detinatoare de terminale fizice, POS sau virtuale, e-commerce) il plateste catre banca emitenta a cardului in cazul platilor efectuate cu cardul la terminalele bancii acceptatoare.   

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2015/751 al Parlamentului European si al Consiliului din 29 aprilie 2015 privind comisioanele interbancare pentru tranzactiile de plata cu cardul, incepand cu data de 09.12.2015 comisionul de procesare interbancara pentru cardurile emise persoanelor fizice are o valoare maxima de 0.2% din valoarea tranzactiei pentru cardurile de debit, respectiv 0.3% din valoarea tranzactiei pentru cardurile de credit. Pentru cardurile comerciale, valoarea comisionului de procesare interbancara ramane neschimbata. Noile valori maximale ale comisionului interbancar se aplica doar pentru tranzactiile cu cardurile emise in interiorul spatiului UE.

 

Link-uri utile: