BT Flying Blue

Aduni Mile de zbor
la fiecare 5 lei cheltuiti
Asigurare de calatorie
gratuita
Plata in rate
pana la 12 rate
Mile de zbor bonus
pana la 2.000 Mile

Sa facem cunostinta

Calatorului ii sta bine cu cardul BT Flying Blue

Da, da, cu mine, cardul de cumparaturi BT Flying Blue! Am fost creat pentru a-ti face calatoriile si viata mai frumoase, pentru ca – nu-i asa? – si viata este o calatorie! In drumurile tale, oricand vei avea nevoie, te voi ajuta nu doar sa mergi de colo-colo, ci chiar sa zbori. Nu doar sa cumperi, ci sa ai cele mai placute experiente de shopping, oriunde in tara sau in strainatate.

Impreuna cu TAROM, AIR FRANCE si KLM am pregatit pentru tine doua variante de card: BT Flying Blue Premium si BT Flying Blue Classic, cu care ai beneficii exclusive de care te vei bucura pe deplin.
            

Beneficii    BT Flying Blue Classic  BT Flying Blue Premium    
Primesti Mile de bun venit, pentru prima cumparatura 1.000 Mile 2.000 Mile
Nicio plata cu cardul nu ramane nerasplatita:
la AIR FRANCE, KLM si TAROM
in Romania
in strainatate
5 lei cheltuiti = 1,5 Mile
5 lei cheltuiti = 1 Mile
5 lei cheltuiti = 1,3 Mile
5 lei cheltuiti = 2 Mile
5 lei cheltuiti = 1,3 Mile
5 lei cheltuiti = 1,5 Mile
Perioada de gratie 55 de zile
Platile cu cardul iti prelungesc cu 24 de luni valabilitatea tuturor Milelor pe care le ai deja in programul Flying Blue DA DA
Platesti in rate fara dobanda la comerciantii care fac parte din programul STAR al Bancii Transilvania si pentru platile facute la AIR FRANCE, KLM si TAROM DA DA

Asigurare gratuita pe timpul calatoriei in strainatate

In cazul aparitiei unui risc asigurat va rugam sunati la Groupama Asigurari: +40 374 110 115

DA DA
Acces in Salonul Business din Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul Avram Iancu Cluj-Napoca NU DA
Beneficii speciale si reduceri in tara si strainatate prin programul Visa Premium
NU DA
Internet si Mobile Banking NeoBT, gratuit in primele 6 luni DA DA
SMS Alert gratuit prima luna DA DA
Eliberare de numerar si inlocuire in regim de urgenta a cardului NU DA

Poti sa soliciti carduri suplimentare atasate contului tau de card BT Flying Blue pentru cei dragi (sot/sotie, copii majori), care iti aduc in plus Mile ori de cate ori ei utilizeaza cardul la cumparaturi. 

 DA  DA

Ai deplina siguranta la plata cu cardul pe internet

 DA  DA

Rapiditate si confort la cumparaturi, datorita tehnologiilor de ultima generatie incorporate

 DA  DA

 

Detalii despre regulamentul oficial al programului de loialitate Mile Flying Blue aferent cardurilor de cumparaturi BT Flying Blue, gasesti aici.

Listele de taxe si comisioane: BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca adaugi cardul in aplicatia BT Pay, gasesti aici lista cu ce costuri ai.

 

Trebuie sa stii ca, odata intrat in posesia cardului, te voi ajuta neconditionat. Pana atunci, e necesar sa indeplinesti, totusi, cateva conditii minime, care te vor califica automat in categoria “calatorilor privilegiati”:

  • sa fii membru al programului Flying Blue. Daca nu esti inca, inscrie-te aici: website-ul Flying Blue
  • sa ai un venit lunar de minim 800 lei pentru cardul Classic sau minim 4.000 lei pentru varianta Premium
  • sa ai vechime de cel putin 3 luni la actualul loc de munca
  • sa nu ai restante la alte credite
  • sa ai varsta intre 18-60 ani, respectiv pana la 65 ani in cazul in care venitul este din pensie.

 

Bine de stiut

Ca sa beneficiezi din plin de toate avantajele cardului si pentru o mai buna administrare a cheltuielilor tale lunare sau a bugetelor de calatorie, iata cateva informatii in plus:

  • poti impumuta pana la de 5 ori venitul tau lunar
  • perioada creditarii este de 5 ani
  • dobanda este fixa, de 24% pe an

 

Ce este Flying Blue?

Flying Blue este un program international de loialitate, la care participa liniile aeriene AIR FRANCE, KLM, TAROM si alte peste 35 companii ale grupului SkyTeamFlying Blue rasplateste cu Mile cei mai fideli clienti ai sai. Mila este un fel de unitate de rasplata pentru fidelitatea ta. Calatoresti cu una din companiile aeriene SkyTeam, esti rasplatit proportional cu lungimea distantei parcurse. Primesti Mile pe care, mai apoi, le poti folosi pentru alte zboruri. Cu cat calatoresti mai mult, cu atat platesti mai putin.

 

Cum stii cate Mile ai?

Milele se incarca lunar in contul aferent cardului tau de cumparaturi Flying Blue, pana la finalul fiecarei luni, pentru platile facute cu cardul BT Flying Blue in luna anterioara si se cumuleaza cu Milele pe care le primesti de la Flying Blue pentru zboruri. Poti verifica in orice moment cate Mile ai, accesand contul tau Flying Blue pe website-ul Flying Blue.

 

Cum poti utiliza Milele?

Poti folosi Milele pentru a cumpara o multime de lucruri in toata lumea - bilete de avion, bagaj suplimentar gratuit, up-grade clasa de zbor, produse din magazinul online Flying Blue Store, etc - detalii pe website-ul Flying Blue

Foloseste calculatorul de Mile Flying Blue. Pentru a afla de cate Mile ai nevoie pentru un zbor catre destinatia preferata.

 

Costuri

Cel mai simplu vei intelege costurile folosind exemplul de calcul de mai jos.

 

Exemplu de calcul:

La un credit de 10.000 lei, cu durata de 5 ani, dobanda fixa este de 24%/an, iar dobanda anuala efectiva (DAE) calculata in ipoteza retragerii integrale a liniei de credit de la bancomatul Bancii Transilvania sau POS-ul aflat la ghiseul Bancii Transilvania dupa acordare, cu plata ulterioara lunara a dobanzii pentru creditul angajat, este de 27,51%/an in cazul cardulului BT Flying Blue Classic, respectiv de 29,63%/an pentru cardul BT Flying Blue Premium. Pentru cardul de cumparaturi BT Flying Blue Classic, costul total al creditului este de 12.275 lei, iar valoarea totala este de 22.275 lei, iar pentru cardul BT Flying Blue Premium costul total al creditului este de 13.125 lei, iar valoarea totala este de 23.125 lei. Pentru a fi la curent cu toate operatiunile efectuate, trebuie sa ai in vedere urmatoarele costuri.

 

Cum il obtii?

Mai usor decat ai putea crede! Daca indeplinesti conditiile pe care ti le-am enumerat mai sus, fie suni tu, la numerele de mai jos, fie te contacteaza un coleg din BT manager relatii clientiBT, dupa ce lasi datele tale online.

 

Online – Aplica, lasa-ti datele personale si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

Telefonic – Colegii sunt foarte politicosi si nerabdatori sa te ajute. Suna-i!

  • 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate
  • 0800 80 CARD (2273) – din orice retea nationala, fixa sau mobila.

Vreau card

 

Administrare

La BT, ai o gama larga de optiuni prin care poti gestiona cardurile tale:

a)   BT Pay – Aplicatia gratuita pentru care nu trebuie sa vii la noi ca sa o obtii. Poti sa o descarci chiar de mai jos. Intrebarea e…Android sau IOS?


b)   NEO - #neoweb si #neoapp sunt noile platfome de banking online.

c)   Livia – Chatbot-ul gratuit de la BT destinat nevoilor tale de zi cu zi. Pentru cei care stau muuult pe Facebook.

d)   BT Visual Help – Ajutorul tau pentru administrarea digitala a cardurilor. In cazul in care nu esti un fan al vorbitului la telefon.

 

Plati contactless

Exista o noua directiva privind securitatea platilor cu cardul, la nivel european, numita pe scurt PSD2 (Payment Services Directive). Acest nou standard limiteaza platile contactless sau online pe care le poti face cu cardul fara autentificare prin cod PIN sau prin biometrie – amprenta, FaceID etc.

Afla mai multe in pagina dedicata platilor contactless!