Punem putina pauza la toata agitatia din jur si tragem linie la ce a insemnat anul 2018 pentru noi. Esti pregatit?
Primul wallet bancar
din Romania
Am dus platile contactless la urmatorul nivel, cu BT Pay, aplicatia prin care poti plati direct cu telefonul. Si nu doar atat!
1/9
The Voice
in campania BT Pay
Se iau solutiile de plata BT Pay, se face un parteneriat cu VISA si se adauga vocea unui actor american celebru, supranumita si The voice of God. Ce crezi ca a iesit?
2/9
Un nou pas spre digitalizare:
Creditul Online
Credem ca relatia ta cu banca ar trebui sa fie mult mai simpla. Si mai libera, de ce nu? Fara multe drumuri la banca, fara cozi si fara timp pierdut. Mai ales cand poti rezolva lucrurile online!
3/9
Hai sa vorbim despre
Simona Halep
Vorbim despre ceea ce conteaza cu adevarat, despre oameni, despre valori, despre noi – romanii – si despre cineva care anul acesta ne-a facut sa ne simtim mandri si fericiti.
4/9
Noi solutii non-bancare
pentru antreprenori
Dezvoltam tot mai multe solutii complementare bankingului, pentru antreprenori. Da, complementare, pentru ca stim provocarile cu care acestia se confrunta zi de zi.
5/9
Evenimente pentru
antreprenori
Antreprenorii cu experienta nu s-au dezvoltat numai stand la birou. Pentru ca atunci cand iesi din zona de confort, ai numai de castigat! Iar evenimentele noastre sunt awesome!
6/9
Super Cupa
ramane la Cluj
Din dragoste pentru baschet si din dragoste pentru fanii echipei, baschetbalistii de la U-BT au adus din nou cupa la Cluj, nu orice cupa - Supercupa.
7/9
BT likes to party
Cand dai de gustul evenimentelor cool, nu te mai saturi. Iti ramane doar ca, de la an la an, sa te distrezi tot mai tare. Te intelegem, crede-ne!
8/9
BTarena
Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cea mai mare din Romania, poarta acum numele BT, mai exact BTarena. Te intrebi poate, cum si de ce am facut asta?
9/9