Simulator credite

Simulator credite

Daca vrei sa iti faci o idee despre creditele de nevoi personale, cele de investitii imobiliare sau creditele auto oferite de Banca Transilvania, ai posibilitatea de a introduce in simulatorul de credite de mai jos, caracteristicile creditului pe care vrei sa il accesezi (tipul, valoarea, moneda si durata acestuia) iar calculatorul de credite iti va prezenta intregul context pentru creditul dorit.


Astfel, fie ca vorbim despre creditul imobiliar-ipotecar sau despre o investitie imobiliara, poti vedea foarte repede si simplu date precum suma maxima pe care o poti cere imprumut pentru creditului dorit, atat in lei cat si in euro, cate rate vei avea de platit, tipul si valoarea dobanzii, cuantumul ratelor precum si suma de restituit aferenta creditului pe care il vrei.


Alege tipul de credit

Credit de nevoi personale

Nevoile tale sunt personale. La fel si creditul de care ai nevoie. Mai precis, tu iti faci planurile, iar noi te ajutam pentru a fi pregatit oricand pentru tot ce iti doresti. Poti sa accesezi pana la 100.000 lei si sa simulezi online ratele lunare iar daca iti incasezi salariul intr-un cont BTai parte de costuri preferentiale.

Vreau detalii

Credit imobiliar-ipotecar

Cheia care iti deschide usa noii tale case sunt banii, sub forma de credit imobiliar-ipotecar. Daca optezi pentru creditul imobiliar sau ipotecar de la BT iti putem oferi pana la maxim 85% din valoarea investitiei, in functie de destinatia achizitiei, valuta creditului si valuta in care obtii veniturile. De asemenea, te alegi cu un vis implinit: un bun imobiliar care iti poate ramane tie.

Vreau detalii

Creditul noua casa

Cu un pas mai aproape de “acasa”. In cazul in care a aparut soarele pe strada ta si iti pui problema sa te muti de la parinti sau sa scapi de chirie, ne bucuram sa iti putem fi de ajutor cu imprumuturi prietenoase. La BT, ai parte de flexibilitate in analiza dosarului, costuri foarte avantajoase si nu iti solicitam asigurare de viata/deces.

Vreau detalii