BT PAY

Plateste rapid cu telefonul mobil

Descopera rapid beneficiile BT Pay

Platesti facturile de utilitati

Platesti usor si rapid orice factura de utilitati – pentru telefonie, gaz, curent, apa etc. Cum? Adaugi in BT Pay conturile tale online de la furnizorii de utilitati si vei vedea facturile scadente, istoricul platilor si vei putea face plata automat din cardul tau BT din app. Sau poti alege sa scanezi factura de utilitati.

Iar aici, gasesti mai multe raspunsuri despre cum poti plati facturile din BT Pay.

Iti faci un card de cumparaturi 100% online, in doar cateva minute, direct in BT Pay

Cand spunem #EasyBanking, chiar este. Pentru ca BT Pay te salveaza chiar si cand ai nevoie de bani in plus – o plasa de siguranta, sa spunem asa. Daca vrei acum sa cumperi ceva - oriunde te-ai afla - si vrei un card de cumparaturi, il poti obtine in doar cateva minute din app. Si da, il poti folosi imediat, nu mai trebuie sa mergi la banca.

HAI SA VEZI CUM

Confirmi plățile online sigur și rapid*

Vei putea confirma orice plata online direct de pe telefon folosind amprenta sau metoda de deblocare a telefonului. Astfel, orice tranzactie online se va face in siguranta.

AFLA MAI MULT

Activezi aplicatia fara drumuri la banca

Pe bune, zero contracte si drumuri la banca. Tot ce trebuie sa faci e sa descarci gratuit aplicatia din App Store si Google Play. Adaugi cardurile tale BT, chiar si cardurile Business si non BT si esti pregatit pentru #EasyBanking.

Cat te costa? Acceseaza lista taxelor si comisioanelor.

Alias Pay

Defineste-ti un Alias*, adica conecteaza-ti numarul de telefon de un cont BT pentru a primi bani usor si de la cei de la alte banci, care nu-ti cunosc IBAN-ul, ci doar numarul de telefon si numele.
Tot la fel de usor poti si tu sa le transferi bani celor care au un Alias definit la alte banci.

*Momentan functionalitatea este disponibila doar la BT si Cec Bank.
Vezi aici Termenii si Conditiile Alias Pay precum si Nota de informare.

Plateste cu telefonul

Nu e nevoie se te opresti din conversatia cu prietenii sau partenerii tai de afaceri si sa inchizi alte aplicatii pe care le folosesti cand vrei sa platesti cu telefonul. E suficient sa deblochezi telefonul si sa-l apropii de POS, fara sa deschizi aplicatia. Unlock & Pay – rapid si simplu :p si nu ti se va solicita codul PIN.

Poti sa vezi toate modalitatile de plata in setarile aplicatiei si e bine sa stii ca nu ai niciun comision cand platesti cu telefonul.

*Poti plati cu telefonul daca ai functia NFC disponibila pe Androidul tau. Daca esti fan Apple cu un singur click iti trimiti cardurile din BT Pay in Apple Wallet si vei face plati cu telefonul la fel de simplu.

Open Banking

Daca ai card non-BT in app, poti sa-ti verifici si soldul sau tranzactiile. E simplu de tot – conectezi conturile tale online de la alte banci si vei vedea exact cum stai cu banii pe toatre cardurile tale.

Vei putea conecta contul de la ING, BCR si Revolut. Din nou #EasyBanking

Vrei sa trimiti sau sa soliciti bani de la un prieten?

Daca si prietenii tai au BT Pay, tot ce ai de facut este sa selectezi persoana sau persoanele din agenda telefonului si sa completezi suma pe care o trimiti sau o soliciti. Daca nu, e la fel de simplu sa le transferi bani prin IBAN.

Poti sa transferi bani si intre cardurile tale usor, dintr-o miscare. Ai intrebari?

NOU

Card digital? Da, orice card e prima data vizibil in BT Pay

Ce e un card digital? Este cardul tau nou emis, care are fix aceleasi caracteristici ca cel pe care-l vei primi fizic dupa o perioada. Orice card BT, chiar si cardul Business, va ajunge prima data in BT Pay. Vei putea face multe operatiuni cu el – plati cu telefonul, retrageri de bani de la ATM sau plati online, ai toate datele in App.

Economiseste cu BT Pay. Cum?

De acum e usor sa urmaresti cum cheltuiesti banii. Vei vedea in aplicatie, pentru fiecare card in parte un grafic al cheltuielilor tale, pe domenii: utilitati, supermarket, transport, timp liber etc. Astfel iti va fi mai usor sa stii unde poti economisi.

Preia controlul asupra cardurilor tale, digital & fizic

Da, uneori vrei sa stii ca totul e in siguranta si in controlul tau. De acum, poti modifica limita tranzactiilor tale online si offline, retragerile de numerar de la bancomat si numarul de tranzactii care pot fi efectuate cu cardul.

Gestioneaza usor obligatiile de plata pe cardul tau de credit

Iti notezi in calendar cand trebuie sa-ti platesti obligatia lunara? De acum nu mai e nevoie. Poti sa setezi plata automata a obligatiilor lunare pe cardul de credit, la data scadentei sau poti plati cand vrei tu, pana la data scadentei, prin butonul special 'Alimenteaza cardul'.
Tu vei decide daca platesti suma minima obligatorie sau vei plati intreaga suma utilizata la finalul lunii anterioare, ca sa nu mai platesti dobanda.
Pe langa asta graficul te va ajuta sa vezi exact care e balanta si obligatiile de plata.

Totul, in timp real. Vezi istoricul tranzactiilor efectuate si cati bani ai direct pe telefon.

Imparte costul / Split the Bill

Ai iesit cu prietenii in oras si v-ati dat seama ca nu aveti cash? Ai luat un cadou si vrei sa imparti costul cu restul prietenilor? Tot ce ai de facut este sa platesti cu cardul si sa soliciti bani de la restul persoanelor, selectandu-le din lista contactelor din telefon. Suma poate fi impartita in mod egal sau se poate solicita suma diferita. Persoanele de la care soliciti bani trebuie sa foloseasca, de asemenea, BT Pay.

Transfera intre carduri

Fie ca vrei sa transferi bani de pe cardul tau non-BT in cel BT sau intre cardurile tale BT, ai optiunea te Transfer intre carduri. E simplu: alegi cardul de pe care vrei sa trimiti bani, iar apoi cardul pe care vrei sa-i trimiti.

NOU

Adauga card non-BT

De acum poti adauga carduri emise de alte banci din Romania.

Ce poti face cu ele in BT Pay?

  • Transfer instant de pe aceste carduri pe cardurile tale BT
  • Vei putea trimite bani instant prietenilor cu BT Pay

NOU

Retrage Cash

Vei putea genera un cod, care va putea fi folosit la orice ATM BT, pentru a retrage o anumita suma de bani. Aceasta functionalitate te ajuta in situatiile cand nu ai bancomate contactless si nu ai cardul la tine, dar ai neaparat nevoie de cash. Pentru ca uneori e musai :)

NOU

Sustine-ti ONG-ul preferat si doneaza

Acum e mai usor ca niciodata sa donezi pentru cauzele pe care le sustii. In BT Pay ai o lista de ONG-uri partenere catre care poti dona bani direct din cardul de debit, iar tranzactia nu este comisionata. Incurajam faptele bune!

Primesti oferte de la partenerii STAR si promotii la produsele BT direct pe telefon.

Premii in miscare

Conecteaza contul tau Fitbit, Google Fit sau Apple Health in aplicatie, sincronizeaza-ti pasii si poti debloca oferte BT si ale partenerilor. Ambitie - powered by BT Pay ☺