Pentru companii Corporate

Corporate

Iti propunem un tratament de clasa business

VEZI OFERTA

Credite

Transaction Banking

Platforme electronice

 • BT Ultra

  Aplicatia este construita pentru companiile in care este nevoie de un management complex al componentei financiare, de personalizare si, nu in ultimul rand, de siguranta din punct de vedere al securitatii.

  Vezi detalii
 • Trezo Direct

  Produsul fluidizeaza fluxurile financiare privind incasarile si platile in relatia companiei dumneavoastra cu Trezoreria Statului. 

  Vezi detalii
 • CIP Online

  Serviciul va ajuta sa accesati rapid informatii privind istoricul incidentelor de plata cu instrumentele de debit ale partenerilor dumneavoastra de afaceri.

  Vezi detalii

Trezorerie

 • Depozite

  Banca Transilvania, prin Directia Trezorerie, va pune la dispozitie servicii personalizate asigurandu-va accesul facil la piata monetara, valutara sau de capital.

  Vezi detalii
 • Titluri de stat si operatiuni REPO

  Banca Transilvania este dealer primar pe piata titlurilor de stat - obligatiuni, certificate de trezoreri, bonuri de tezaur emise in forma dematerializata de Ministerul de Finante in numele Guvernului Romaniei in moneda nationala si/ sau valuta.

  Vezi detalii
 • Fonduri de investitii

  Doresti un randament mai mare decat cel oferit de depozitele bancare? Incearca fondurile de investitii.

  Vezi detalii

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le pot consulta aici.

0264 308028
*8028
(apelabil din orice retea nationala, fixa sau mobila)