13 august 2019

5 sfaturi pentru minivacanta care se apropie

Stii momentul acela in care, pe la pranz, iesi la shopping ca sa te pregatesti de minivacanta care urmeaza? Lume multa, trafic mare, lista lunga de cumparaturi si coada la casa … pentru ca si altii au acelasi program ca si tine ㋡.

Noi iti dam cateva sfaturi despre cum sa iti gestionezi cat mai bine timpul, cumparaturile si banii:

  • E bine sa furi startul ✔: ce spui daca iesi la cumparaturi undeva inainte de masa, poate chiar dimineata? Strada e mai libera, iar altii sunt inca la birou :p
  • E cool sa nu platesti cu cardul: daca esti clientul nostru, poti plati cu telefonul – prin aplicatia BT Pay, cu Garmin Pay, Fitbit Pay sau cu oricare dintre accesoriile contactless colecția BT Pay.
  • E fain sa ceri bani :) : daca lista de cumparaturi e mai lunga decat bugetul, nu e problema. Poti primi bani rapid prin BT24 sau, si mai la indemana, prin BT Pay. Si mai bine, poti face “Split the bill” cu prietenii tai sau cu familia, tot prin aplicatia BT Pay. Tu platesti una, ei platesc alta.
  • E inspirat sa ai ceva cash la tine ツ : stim ca esti tot mai “digital”, insa pune in portofel si ceva banuti pentru ca, vorba aceea, “ce e sigur, e sigur”. Poate nimeresti acele momente cand se fac mai mult de 8 tranzactii/secunda cu cardurile BT si .. stii tu … cum nimeni si nimic nu e perfect, nici noi, si nici sistemul nostru de carduri. Si asta, exact cand vrei sa platesti cosul de cumparaturi.
  • E BT style sa scoti bani contactless de la ATM ㋡ : da, da, nu glumim, bancomatele noastre sunt tot mai prietenoase. Asa incat daca ai pe telefon aplicatia BT Pay sau Apple Pay ori unul dintre accesoriile BT Pay, ai tot ce iti trebuie.

O zi cu ZamBT!

 

Editor: Laura Petrehus, Director Adjunct Comunicare & PR