29 mai 2020
Despre multă muncă, performanță și cum este să câștigi o finală de Grand Slam, cu Simona Halep

 

29 mai 2020
Despre multă muncă, performanță și cum este să câștigi o finală de Grand Slam, cu Simona Halep

Simona Halep și Andi Moisescu, gazda podcast-ului nostru, vorbesc în noul episod despre muncă, mentalitatea de a fi câștigător, modele pe care le-a avut Simona, inclusiv despre distanțarea socială. 

26 mai 2020
Cum va evolua economia Romaniei – Interviu cu Andrei Radulescu acordat Ziarului Financiar

Intr-un interviu acordat Ziarului Financiar, colegul nostru Andrei Radulescu, Director Analiza Macroeconomica si Cristian Hostiuc, Director Editorial ZF, vorbesc despre evolutia economiei Romaniei in contextul actual.

09 mai 2020
Radu Muntean, despre ce inseamna sa fii regizor in Romania

Despre viata de regizor si cum e sa faci filme si reclame in Romania aflam azi de la regizorul Radu Muntean si Andi Moisescu. Tine castile aproape si pentru "insight-uri" despre documentarul cu Simona Halep.

08 aprilie 2020
Solutiile BT pentru companii - interviu cu Tibi Moisa acordat Ziarului Financiar

In contextul generat de aceste vremuri neobisnuite, Tiberiu Moisa, responsabil cu IMM-urile si companiile la BT discuta despre solutii pentru antreprenori, cu Sorin Paslaru de la Ziarul Financiar.

06 martie 2020
Despre condusul preventiv, cu Bogdan Marisca - campion national la raliu

Azi avem alaturi de Andi Moisescu un campion, pe Bogdan Marisca, pilot de meserie, dublu campion national la raliu, fondator Napoca Rally Academy. 

21 februarie 2020
Voluntariat, impaduriri si educatie, cu Alin Useriu - Tasuleasa Social

Cu o noua gazda, Andi Moisescu, si un subiect mai mult decat interesant, in acest episod vorbim despre voluntariat, impaduriri si educatie cu Alin Useriu de la Tasuleasa Social.