15 iunie 2022
Despre muzica si evolutia ei, cu Spike

 

15 iunie 2022
Despre muzica si evolutia ei, cu Spike

Revenim cu un nou episod din BT Talks, unde gazda emisiunii noastre Andi Moisescu discută de această dată cu cântărețul și regizorul român Spike. Enjoy!🎧

19 mai 2022
Despre gaming si streaming, cu Alexa

Sperăm că ți-a fost dor de BT Talks, podcastul Bancii Transilvania. 🎧

În acest episod, Andi Moisescu discută cu Alexa: gamer, streamer și susținătoare a mișcării anti-bullying în România. Împreună descoperim ce înseamnă de fapt gamingul, cum unește oameni și creează comunități, dar și cum poate fi un domeniu din care poți să faci bani.

03 decembrie 2021
Despre Conservation Carpathia, cu Christoph Promberger

Bine te-am gasit la un nou episod din BT Talks. In podcast-ul de astăzi, gazda noastra, Andi Moisescu, il are ca invitat pe Cristoph Promberger, co-fondator al fundatiei Conservation Carpathia. Enjoy!

29 octombrie 2021
Despre antreprenoriat, cu Razvan Crisan

Bine te-am gasit la un nou episod din BT Talks. În podcast-ul de astăzi îl avem invitat pe antreprenorul Razvan Crisan, CEO și co-fondator Kane Group. 

27 august 2021
Despre viata de hip-hoper, antreprenor si vlogger, cu Deliric

It's podcast time! Azi vorbim cu Andi Moisescu, gazda podcast-ului BT, si Deliric, despre viata de hip-hoper, antreprenor si vlogger. Enjoy!

05 august 2021
Despre calatorii si experiente autohtone, cu Alexandra si Razvan Marcu

It's podcast time! Azi vorbim cu Andi Moisescu, gazda podcast-ului BT, si Alexandra si Razvan Marcu, fondatorii Romanian Romance, despre calatorii, experiente autohtone si tendinte in turismul local. Enjoy!