Blog2019-07-16

#BlogulBT: Oana Ilas, proaspat intrata in clasamentul 100 de tineri manageri de top: “Cariera mea este legata de BT. Relatia noastra ajunge in curand la majorat”

Colega noastra, Oana Ilas, Director Executiv Dezvoltare si Management Produse Retail la Banca Transilvania, a fost inclusa recent in clasamentul 100 de tineri manageri de top 2019, publicat de Business Magazin. Editia speciala cuprinde povestile acestora – antreprenori si angajati in companii [...]Detalii

Comunicat de presa2019-07-15

Premiera in Romania: Banca Transilvania aduce bankingul in aplicatiile de mesagerie ale social media

Premiera in Romania: Banca Transilvania aduce bankingul                                          in aplicatiile de mesagerie ale social media

Banca Transilvania aduce in premiera pe piata din Romania Social Banking Solution(tm), facilitate dezvoltata de compania PayKey (Israel), desemnata Best FinTech 2018 la Efma-Capgemini Best FinTech Award. Cele doua companii ofera clientilor BT o solutie de social banking pentru a trimite si primi [...]Detalii

Informatii campanie2019-07-09

FinTech-ul Pago ofera posibilitatea de a face donatii catre ONG-uri, din septembrie. Call to action

Pago – aplicatia destinata gestionarii si platii facturilor de utilitati, incarcarii electronice a cartelelor preplatite si incheierii de asigurari – pregateste pentru luna septembrie o functionalitate noua in cadrul aplicatiei, destinata donatiilor catre ONG-uri, fara comisioane. Lansarea [...]Detalii

Comunicat de presa2019-07-09

Maxime istorice in activitatea de Call Center, sustinute de investitii in digital, in parteneriate cu fintech-uri si in echipa

Clientii BT vad tot mai mult in Call Center un mod de colaborare cu banca: 1,6 milioane de interactiuni cu clientii au avut loc in prima jumatate a anului. “Clientii iau legatura cu echipa Call Center fie pentru asistenta, fie pentru a afla diverse informatii. Acest mod de colaborare este [...]Detalii

Comunicat de presa2019-07-08

EMBA University of Hull Cluj, la a treia generație de absolvenți

A treia generatie EMBA University of Hull va absolvi astazi cursurile scolii de business 100% britanice din Cluj-Napoca, ocazie cu care este organizata o ceremonie in Hull, in Marea Britanie. Evenimentul va putea fi urmarit live pe site-ul Universitatii Hull, incepand cu ora 18.30. Festivitatea va [...]Detalii