Blog2018-02-23

#BlogulBT: 9 sfaturi pentru o zi de DragoBT reusita

9 sfaturi pentru o zi de DragoBT reusita

Ne-am gandit ca de DragoBT ti-am putea fi de folos cu cateva sfaturi pentru ca ziua sa fie una reusita :) *Florile spun atat de multe lucruri. Cateodata mai bine chiar decat cuvintele. Iata o lista a florariilor partenere STAR. *Dovedeste-i dragostea ta altfel decat spunandu-i PIN-ul de la [...]Detalii

Comunicat de presa2018-02-21

BT&BT Capital Partners, 4 premii din partea Bursei de Valori Bucuresti pentru activitatea din 2017

Bursa de Valori Bucuresti a acordat Bancii Transilvania si companiei BT Capital Partners 4 premii pentru activitatea din 2017: *Cea mai tranzactionata actiune pe piata principala a BVB in 2017 *Cea mai buna strategie de comunicare si relatii cu investitorii a unei companii listate in 2017 *Cea [...]Detalii

Comunicat de presa2018-02-20

Banca Europeana de Investitii, alaturi de Banca Transilvania pentru sustinerea companiilor romanesti

Banca Europeana de Investitii (BEI) acorda Bancii Transilvania 75 milioane de euro pentru co-finantarea proiectelor IMM-urilor din Romania. Aceasta este o prima transa dintr-un imprumut de 150 milioane de euro, destinat BT si antreprenorilor. Finantarea BEI, prin colaborare cu Banca Transilvania, [...]Detalii

Comunicat de presa2018-02-19

BT Capital Partners si Cabrera Capital Markets, parteneriat pentru a furniza investitorilor din SUA servicii de tranzactionare si analize pe piata de capital din Romania

BT Capital Partners (BTCP) si Cabrera Capital Markets, unul dintre liderii in tranzactionarea pe pietele de capital globale, anunta inceperea unui parteneriat prin care BTCP va furniza servicii de analiza de piata si de tranzactionare clientilor institutionali din Statele Unite ale Americii. Acest [...]Detalii

Blog2018-02-16

#BlogulBT: Performanta in baschet: U-Banca Transilvania a castigat pentru a treia oara consecutiv Cupa Romaniei

Astazi vorbim despre un sport care noua ne place foarte mult: baschetul, dar si despre cum a castigat Cupa Romaniei echipa de baschet pe care o sustinem inca din 2016- U-Banca Transilvania. Este al treilea an consecutiv in care echipa castiga Cupa Romaniei. De aceasta data, echipa cu care a jucat [...]Detalii