Comunicat de presa2018-11-13

Primele noua luni din 2018 pentru Banca Transilvania: Suport continuu pentru economie si populatie, in contextul integrarii finale a Bancpost

Primele noua luni din 2018 pentru Banca Transilvania:                                           Suport continuu pentru economie si populatie,  in contextul integrarii finale a Bancpost

Banca Transilvania se apropie de finalizarea integrarii Bancpost, iar in acelasi timp, BT ramane un pilon puternic al finantarii economiei nationale prin creditarea firmelor si a populatiei. *Banca a depasit pragul de 550.000 de clienti creditati, dintre care peste 30.000 sunt companii. Fuziunea [...]Detalii

Comunicat de presa2018-11-12

Banca Transilvania si PTP Online extind serviciile digitale de plata cu telefonul a transportului public

Banca Transilvania si PTP Online extind serviciile digitale spre zona de plata a transportului public. Incepand de azi, inclusiv in Sibiu, calatoriile cu autobuzele Tursib vor putea fi platite cu telefonul mobil, prin intermediul aplicatiei 24pay. Lansata pana acum in Timisoara, Brasov, Iasi, Arad [...]Detalii

Comunicat de presa2018-11-08

BANK Friday aduce peste 7.000 de reduceri, gratuitati si beneficii la produse si servicii BT

Banca Transilvania lanseaza vineri, in 16 noiembrie, campania de shopping bancar online BANK Friday, care se va derula pe siteul BT, in intervalul orar 8:00 – 23:59. BANK Friday inseamna reduceri, gratuitati sau alte beneficii la o parte dintre produsele si serviciile Bancii Transilvania: [...]Detalii

Comunicat de presa2018-11-07

Cea de-a doua generatie de cursanti EMBA din Cluj-Napoca va avea ceremonia de absolvire in 9 noiembrie a.c.

In 9 noiembrie a.c va avea loc in Cluj-Napoca ceremonia de absolvire a celei de-a doua generatii de cursanti ai EMBA University of Hull din Romania. Evenimentul va reuni alumnii, cursantii actuali si partenerii programului pentru a sarbatori succesul singurului Executive MBA 100% britanic din Romania. [...]Detalii

Comunicat de presa2018-10-31

Doua burse, fiecare a cate 15.000 de euro, la EMBA University of Hull

Acreditare internationala, profesori din Marea Britanie, cursuri in Romania Pentru cei care isi doresc un pas inainte in dezvoltarea profesionala si personala, Banca Transilvania, SIF Moldova si Electrogrup, in parteneriat cu Biziday.ro si Republica.ro, ofera doua burse, fiecare a cate 15.000 de [...]Detalii