Responsabilitate & implicare sociala2019-08-21

Banca Transilvania sustine si in acest an Walking Month. Start inscrieri in concursul caritabil

Au inceput inscrierile in competitia caritabila Walking Month, destinata tuturor celor care doresc sa faca mai multa miscare si sa contribuie in acelasi timp la o cauza sociala. Concursul este organizat de Betfair Romania Development, in parteneriat cu Banca Transilvania. Cele doua companii sustin [...]Detalii

Responsabilitate & implicare sociala2019-08-21

BT lansează împreună cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald cutiile de donație contactless, continuând inițiativa de a solidariza oamenii

Fundația pentru Copii Ronald McDonald este cel mai nou beneficiar al inițiativei lansate anul trecut de Banca Transilvania, Donații contactless prin POS-uri dedicate. Cutiile de donații contactless vor fi amplasate începând cu luna aceasta în 10 restaurante McDonald’s [...]Detalii

Blog2019-08-19

#BlogulBT: Banking fara a veni la banca

Banking fara a veni la banca

Este important sa ai mai mult timp pentru tine si in acelasi timp sa stii ca ai control asupra banilor tai intr-un mod sigur, rapid si usor. Asttfel la BT ai 10 optiuni de self-banking, adica modalitatri prin care faci banking ‘fara sa vii la banca’. Cele 10 opțiuni de self-banking [...]Detalii

Comunicat de presa2019-08-19

10 opțiuni pentru self-banking de la Banca Transilvania

Clienții Băncii Transilvania au la dispoziție 10 opțiuni de self-banking pentru principalele operațiuni bancare. Gestionarea banilor se poate face prin aplicații, internet banking, mobile banking, chatboți şi bancomate multifuncționale. Toate acestea simplifică relația cu banca atât [...]Detalii

Blog2019-08-16

#BlogulBT: Sergiu Mircea: „La BT avem la marketing o echipa tanara, care beneficiaza de un super empowerment”

Marketerii din cadrul Banca Transilvania, povesteste Sergiu Mircea (Head of Marketing & Communication), tocmai au terminat un training de copywriting, in care au invatat cum sa scrie mai empatic, onest si pozitiv.Autenticitatea e una dintre principalele provocari actuale, crede Sergiu, cei de la [...]Detalii