Comunicat de presa2018-08-14

Banca Transilvania lanseaza BT Store, hub online cu solutii inovative din zona non-bancara pentru antreprenori

Banca Transilvania lanseaza BT Store, hub online de prezentare a unor solutii complementare bankingului pentru antreprenori. Acestea sunt destinate managementului si gestionarii afacerii si rezolva nevoi reale ale acestora – de la facturare, contabilitate primara, gestionarea cashflow-ului, [...]Detalii

Anunturi2018-08-13

Programul BT in 15 August

In 15 August, unitatile BT vor fi inchise, cu exceptia celor din centrele comerciale, caz in care programul va fi 12.00-19.00 sau va fi adaptat in functie de programul locatiei. In cadrul sediilor BT care vor fi deschise pot fi facute anumite operatiuni, si anume: *Schimb valutar *Operatiuni [...]Detalii

Infografice2018-08-10

#InfograficBT: Primele sase luni ale anului pentru Banca Transilvania

Banca Transilvania a continuat in primele sase luni ale anului cresterea organica sustinuta, bazata pe creditarea companiilor si a populatiei. BT a continuat astfel sa sprijine antreprenorii romani si economia locala, creand valoare adaugata pentru actionari, clienti si echipa. [...]Detalii

Comunicat de presa2018-08-10

Primul semestru din 2018 pentru Banca Transilvania: Crestere organica sustinuta si activitate intensa de integrare a doua banci in Grupul Financiar BT

Banca Transilvania a continuat in primele sase luni ale anului cresterea organica sustinuta, bazata pe creditarea companiilor si a populatiei. BT a continuat astfel sa sprijine antreprenorii romani si economia locala, creand valoare adaugata pentru actionari, clienti si echipa. IMM-urile si cardurile [...]Detalii

Comunicat de presa2018-08-09

Discounturi la creditele de nevoi personale, de Ziua Barbosilor, lansata de BT

Banca Transilvania lanseaza un nou eveniment de shopping bancar online, Ziua Barbosilor. Este o campanie care dureaza o zi, are loc in 9 august a.c. si este destinata clientilor si viitorilor clienti BT purtatori de barba. Acestia pot imprumuta pentru planuri personale pana la echivalentul a 20.000 [...]Detalii