Anul 2013 pentru Clubul Intreprinzatorului Roman: 84 de evenimente in 27 de localitati, peste 3.500 de participanti

2013-12-23

Clubul Intreprinzatorului Roman, fondat de Banca Transilvania, a avut in 2013 una dintre cele mai rodnice perioade din existenta sa de pana acum. In medie, au fost organizate cate doua evenimente saptamanal, destinate in special intreprinzatorilor. In total, la acestea au participat peste 3.500 de persoane.

 

Evenimentele CIR, toate gratuite, reprezinta sesiuni de training destinate oamenilor intreprinzatori si sunt de trei tipuri:

  • Cele organizate din fonduri europene nerambursabile, sustinute de experti din cadrul companiilor Banca Transilvania, GEA Strategy & Consulting, Go Plan si TMI Training & Consulting, in cadrul carora antreprenorii au ocazia sa invete despre finantare din credite bancare sau prin fonduri structurale, despre comert exterior, resurse umane, comunicare organizationala sau managementul negocierii;
  • Cele organizate din fonduri proprii, sustinute de parteneri ai Clubului, pe tematici precum „Vanzarile si clientii dificili”, „Fiscalitatea pe intelesul antreprenorilor” sau „Motivarea non-financiara”;
  • Un tip aparte de evenimente ale Clubului - „Antreprenori pe scena. Pentru studenti”, organizate in Cluj-Napoca si Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea „Babes-Bolyai” si Academia de Studii Economice, in cadrul carora invitatul este un antreprenor roman de succes, posibil model pentru tanara generatie. Pana acum, printre acestia s-au numarat: Mugur Ciumageanu – psihoterapeut, Sergiu Biris – fondatorul Trilulilu si Zonga, Octavian Radu – fondator RTC Holding, Tudor Giurgiu – regizor si producator etc.

 

36 de lectori au sustinut aceste cursuri in 27 de orase din tara.

 Vezi infografic

Clubul Intreprinzatorului Roman este o initiativa a Bancii Transilvania. Prin activitatea sa, acesta sustine antreprenorii romani, prin servicii si acces la informatie specializata. CIR are peste 18.000 de membri, dintre care aproape 1.300 sunt inscrieri noi in 2013.

www.btclub.ro | www.btclub.eu