3 burse pentru EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca. Deadline: 20 ianuarie a.c.

Responsabilitate & implicare sociala 2015-01-07
3 burse pentru EMBA-ul 100% britanic din Cluj-Napoca. Deadline: 20 ianuarie a.c.

3 burse, in valoare totala de 45.000 euro, sunt oferite de Ziarul Financiar si de SIF Moldova, pentru a urma cursurile EMBA-ului 100% britanic din Cluj-Napoca.

 

Scoala de business a fost lansata prin colaborarea dintre reprezentanti ai mediului de business si ai celui universitar: Banca Transilvania, Electrogrup, Universitatea Babes-Bolyai si University of Hull din Marea Britanie. EMBA-ul este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs) si de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume.

 

Cerintele pentru a aplica pentru bursa sunt urmatoarele:

 

  1. Eseu in limba engleza, de pana la o pagina, care sa cuprinda raspunsul la intrebarea “If you were able, how would you improve the efficiency of the Romanian economy?”. Prin aceasta proba se urmareste demonstrarea abilitatii de gandire strategica a celor care aplica.
  2. Diploma de licenta care atesta absolvirea unei institutii de invatamant superior (copie tradusa in limba engleza) sau trimiterea diplomei GMAT (copie necesara doar in cazul in care aplicantul nu detine diploma de licenta)
  3. Minim 3 ani experienta profesionala, atestata printr-un document
  4. Abonare pe 12 luni la pachetul Ziarul Financiar si Business Magazin (print), abonament care poate fi pe persoana fizica sau pe numele companiei in cadrul careia lucreaza persoana care aplica. In acest al doilea caz, aceasta trebuie sa faca dovada ca este angajat al companiei respective si sa faca dovada abonamentului. Click aici pentru pagina de abonare
  5. Dosar electronic, care sa contina toate documentele mentionate mai sus si o fotografie in format digital. Dosarul online trebuie trimis pe adresa bursa@zf.ro, pana cel tarziu in 20 ianuarie a.c.

 

Cei care se califica vor sustine un test de limba engleza.

 

Cursurile vor incepe in 21 februarie a.c. si sunt sustinute de profesori de la University of Hull, la Universitatea Babes-Bolyai, in Cluj-Napoca. Durata programului este de 2 ani si este organizat pe 12 module, dintre care unul va avea loc in Marea Britanie. Curricula, predarea cursurilor si examinarea sunt in stil britanic, dupa modelul scolilor de business deschide de University of Hull, in decurs de 20 de ani, in Hong Kong, Singapore, Bahrain si Oman. Diploma de absolvire este internationala, acordata de universitatea britanica mentionata.

 

Directorul programului este dr. Andrew Taylor, care are peste 20 de ani de experienta in antreprenoriat si consultanta in management.

 

Anuntarea castigatorilor burselor se va face in 26 ianuarie a.c., prin intermediul acestui site, precum si de catre Ziarul Financiar, pe siteul www.zf.ro si in editia print a acestuia.

 

CLICK AICI pentru a accesa regulamentul complet al campaniei.