Banca Transilvania finanteaza cu aproape 16,7 milioane lei primul spital privat din sud-estul tarii: Ovidius Clinical Hospital

2014-03-17

Banca Transilvania, prin Divizia pentru Medici, a acordat aproape 16,7 milioane lei – echivalentul a 3,7 milioane euro - pentru construirea si dotarea primului spital privat din sud-estul tarii, Ovidius Clinical Hospital, deschis in luna martie a.c.

 

Capacitatea unitatii medicale Ovidius Clinical Hospital este de 53 de paturi in regim de spitalizare continua si de zi, iar aparatura este de ultima generatie. Aceasta asigura ingrijiri medicale de specialitate in 22 de domenii, cum ar fi: gastroenterologie, imagistica & explorari functionale, chirurgie generala, cardiologie, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, chirurgie toracica, diabet-nutritie–boli metabolice, endocrinologie, hematologie, nefrologie, neurologie, oncologie, ortopedie, reumatologie, reabilitare medicala, farmacie cu circuit inchis etc.

 

Andrei Dudoiu, Director General Adjunct–Companii in cadrul Bancii Transilvania, declara: "Suntem bucurosi ca avem ocazia sa sustinem o afacere 100% romaneasca, din domeniul medical. Stim ca Ovidius Clinical Hospital este mai mult decat un proiect de business. Este o idee de echipa, devenita realitate, a unui grup de medici intreprinzatori cu care Banca Transilvania are onoarea sa colaboreze, medici care si-au propus sa ofere excelenta in ingrijirea pacientilor".

 

Banca Transilvania are peste 30.000 de clienti medici, cabinete si clinici medicale cu care colaboreaza prin intermediul Diviziei pentru Medici (www.diviziapentrumedici.ro). Initiativa se bucura de sustinerea Colegiului Medicilor din Romania si reprezinta un model de business unic pe piata bancara din Romania - prin oferta, consultanta, retea de sedii dedicate si echipa formata din 70 de specialisti in domeniul bancar si medical. Divizia pentru Medici se adreseaza tuturor medicilor, indiferent de forma de organizare juridica. BT este lider de piata in ceea ce priveste finantarea domeniului medical, prin plasamente totale de peste 900 milioane lei.