Banca Transilvania si Groupama Asigurari lanseaza produsul de asigurare colectiva - Protectie pentru angajati

2013-07-08

Banca Transilvania si Groupama Asigurari lanseaza un produs de asigurare adresat exclusiv angajatilor companiilor care sunt clienti BT: Protectie pentru angajati prin asigurare colectiva de accidente (http://www.bancatransilvania.ro/clienti-imm/imm-bancassurance/). BT continua sa sustina intreprinzatorii, prin lansarea acestui produs de asigurare, conceput ca urmare a feedbackului primit din partea clientilor. Asigurarea ofera protectie in cazul unui eveniment neprevazut din viata unei persoane si, implicit, a unei companii.

 

Asigurarea acopera accidentele suferite de angajatii unei firme in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu, cand fac deplasari in tara si in strainatate ori se deplaseaza spre sau de la locul de munca. Produsul lansat de Banca Transilvania si Groupama Asigurari acopera plata spitalizarii de pana la 60 de zile pe an; interventii chirurgicale si cheltuieli medicale; o prima in caz de accident, invaliditate, boala sau deces. Asigurarea este valabila atat pe teritoriul Romaniei, cat si in strainatate.

 

Principalul beneficiu adus de noul produs companiilor este protectia angajatilor, ceea ce reprezinta o modalitate de motivare si de fidelizare a echipei unei companii, prin includerea asigurarii in pachetul sarlarial.

 

Banca Transilvania pune la dispozitie urmatorul numar de telefon pentru persoanele care doresc mai multe detalii despre noul produs: 0264.308.028.

 

Parteneriatul strategic dintre Banca Transilvania si Groupama Asigurari a inceput in anul 2008, de cand produsele de asigurare complementare produselor BT sunt vandute prin intermediul retelei de unitati a bancii (bancassurance).