BT Pay vine cu noi optiuni pentru banking de acasa

INFO-COVID 2020-04-13
BT Pay vine cu noi optiuni pentru banking de acasa

 

BT Pay are functionalitati noi, utile gestionarii de acasa a banilor si cardurilor. Clientii Bancii Transilvania pot adauga in aplicatie inclusiv carduri emise in Romania de alte banci si de fintech-uri, pot folosi cardurile BT in format digital inainte de a intra in posesia celor fizice si au acces facil la informatii despre fiecare card in parte, necesare in cazul platilor online. Noua versiune a aplicatiei este disponibila gradual incepand de azi, iar utilizatorii vor vedea in App Store si Google Play informarea cu privire la actualizari.

 

„Venim cu aceste noutati pentru clientii nostri deoarece acum, mai mult ca oricand, au nevoie de online banking. BT Pay este deja parte din viata multor romani care folosesc telefonul la cumparaturi sau pentru a trimite si primi bani. Pentru ei am prioritizat cele anuntate azi, ca sa le fim alaturi si la bine, si la greu. Multumesc mult echipei: tot ce a insemnat mobilizare - de la birou sau de acasa, indiferent de ora - pentru a putea anunta azi aceste noutati care ajuta clientii este pentru noi human banking” - declara Oana Ilas, Director Executiv, Management si Dezvoltare Produse Retail, Banca Transilvania.

 

Noile functionalitati BT Pay si cum ajuta clientii

 • Adaugarea in aplicatie a cardurilor emise in Romania inclusiv de alte banci sau de fintech-uri:
  • Pentru a realiza transferuri de bani intre cardurile BT adaugate in aplicatie sau pe baza numarului de telefon catre cardurile BT ale altor utilizatori BT Pay.  
  • Banii se primesc instant, iar comisionul este zero.

 

 • Cardul BT nou emis, reemis la cerere sau la scadenta apare in aplicatia BT Pay în format digital înainte ca un client sa intre in posesia cardului fizic:
  • Cardul digital este echivalentul celui fizic si poate fi folosit la cumparaturi contactless si online. Facilitatea aceasta ajuta clientii sa aiba acces permanent la carduri si sa nu depinda de intrarea in posesia cardului fizic.
  • Pentru clientii BT care au card care expira in luna în curs, cardul digital apare in BT Pay incepand cu data de 15 a lunii.

  

 • Pentru fiecare card BT  adaugat în BT Pay apar inclusiv detalii precum număr, data expirării şi CVV:
  • Având aceste informaţii la îndemână, clienţii pot face rapid tranzacţii online: cumpărături, plata utilităţilor, taxelor şi impozitelor. CVV este codul din 3 cifre care apare pe spatele cardului fizic.

 

 • Cu BT Pay pot fi retrasi bani cu telefonul de la toate bancomatele Bancii Transilvania:
  • Este necesara accesarea butonului Retrage cash din homescreen-ul aplicatiei, se alege suma dorita, dupa care este generat un cod, primit prin SMS. La ATM va fi accesat butonul Cash fara card de pe ecran, se va introduce codul primit pe telefon si suma mentionata in aplicatie.
  • Pana acum, retragerile contactless puteau fi facute la anumite bancomante, prin scanarea din BT Pay a cardului de pe care se doreste retragerea de bani.

 

Util pentru cei care doresc sa lucreze de acum inainte cu Banca Transilvania:

 • Persoanele fizice pot deschide 100% online cont curent la BT prin NEOcont si pot solicita in acelasi timp un card de debit.
 • Prin descarcarea pe telefon a aplicatiei BT Pay, clientii pot folosi cardul digital care apare in aplicatie inainte de a-l primi prin curier pe cel fizic.

 

Pentru acces la BT Pay nu sunt necesare drumuri la banca. Aplicatia se descarca gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android si iOS, dupa care trebuie adaugate cardurile online.  

 

Peste 700.000 de persoane folosesc aplicatia BT Pay, cu tot mai multe optiuni pentru banking non-stop, de acasa: de la plati contactless cu telefonul, transfer de bani catre cardurile proprii si catre alte persoane, clienti BT sau ai altor banci,  la gestionarea banilor si cardurilor - verificare sold, istoric tranzactii, setare limite, blocare/deblocare carduri, plata automata a sumelor obligatorii pe cardurile de credit etc.