BT sustine tinerii cu idei de start-up-uri in IT. Inscrieri in programul Spherik Accelerator pana in 26 octombrie

Responsabilitate & implicare sociala 2014-10-20
BT sustine tinerii cu idei de start-up-uri in IT. Inscrieri in programul Spherik Accelerator pana in 26 octombrie

Tinerii cu spirit antreprenorial care doresc sa invete cum sa-si dezvolte o afacere in domeniul IT au aceasta ocazie, prin inscrierea in Spherik Accelerator, pe siteul programului, pana in data de 26 octombrie a.c. Acesta a fost lansat in luna octombrie a.c. de Banca Transilvania, Liberty Technology Park Cluj, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca si de Universitatea Babes-Bolyai. Spherik Accelerator este dedicat start-up-urilor din Romania, din domeniul IT & tehnologiei si se va desfasura in Cluj-Napoca, timp de 4 luni, incepand cu noiembrie a.c.

 

Detalii:

  • Start-upurile selectate in program vor beneficia de asistenta in dezvoltarea abilitatilor necesare demararii unei afaceri, de servicii gratuite in cloud sau acces la software specializat, precum si de suport pentru a se constitui juridic.
  • Prima editie Spherik Accelerator va debuta cu EMPRETEC, un workshop destinat dezvoltarii competentelor antreprenoriale, creat de ONU si de Universitatea Harvard.
  • Echipele vor fi beneficia de know-how si suport din partea unor profesionisti precum: Jackson Pan (Product Manager, Oracle), Elena Markova (Business Analyst Evalueserve), Seth Baum (Founder SoundView Group), Eric Prenen (Managing Partner Prenen Management Consulting) si profesionisti romani ca Radu Georgescu (Founding Partner GECAD Group), Bogdan Iordache (Co-founder How to Web), Sorin Mindrutescu (Country Manager Oracle Romania) și Antonia Onaca (Founder Aha-ha).

Spherik Accelerator este unul dintre proiectele de responsabilitate sociala sustinute de Banca Transilvania. Ca parte a comunitatii, BT incurajeaza astfel tinerele talente, pentru a incepe propriul business in domeniul IT.