Crosul Banca Transilvania 2013, un succes. Peste 1.000 de participanti

2013-04-23

Devenit deja o traditie in Cluj-Napoca, Crosul Banca Transilvania 2013 (www.crosulbt.ro) a reunit, in 21 aprilie, peste 1.000 de participanti care au alergat pentru o cauza umanitara, dar si pentru a incuraja practicarea sportului. BT va dona cate 5 euro fundatiei  Clujul Are Suflet (www.clujularesuflet.ro), pentru fiecare persoana care a luat startul, pentru a ajuta tinerii proveniti din medii sociale cu probleme sa aiba o viata mai buna.

Cei care au luat parte la eveniment au avut ocazia, la aceasta editie, sa il intalneasca pe Zanul BT, precum mascotele StarBT (www.starbt.ro), amfitrionii competitiei.

Printre persoanele care au luat startul Crosului BT au fost si aproximativ 30 de adolescenti de la fundatia Clujul Are Suflet, dar si echipe sportive locale, precum Napoca Rally Academy, Juniorii de la echipa U Cluj - Handbal Masculin si Crusaders Cluj - echipa de fotbal American. Referitor la varsta, cel mai mic alergator la cros are 9 ani, iar cel mai varstnic, 76 de ani. Cea mai impresionanta prezenta a fost cea a unei participante care a parcurs in scaun cu rotile traseul de 6 km al crosului.

Castigatorii sunt urmatorii:

  • Locul I – Tamas Gal, Ingrid Mutter
  • Locul II – Victor Fatu, Iulia Osz
  • Locul III - Tibor Bekelant, Maria Marinescu
  • Premii speciale: pentru persoana care a parcurs traseul crosului in carucior cu rotile: Georgeta Sântanaru; pentru reprezentantii fundatiei Clujul Are Suflet: I – Samuil Chira, II – Sebastian Zagor, III – Ciprian Rus; pentru cel/cea mai varstnic(a) participant(a): Miron Crisan si Elena Crisan; pentru fidelitate - pentru doi participanti care participa de multi ani la Crosul BT: Emil Sufletel si Margareta Sufletel

Material video Crosul BT: http://www.youtube.com/watch?v=lIoM5DD-jyY

Galerie foto:  http://www.crosulbt.ro/gallery/editia-a-xiii-a-3/

Crosul BT a fost organizat, si in acest an, in cadrul evenimentului Maratonul International Cluj.