Moise Guran, invitat in Cluj-Napoca, la un eveniment organizat de BT si de Clubul Intreprinzatorului Roman

2014-04-04

Un nou eveniment din seria „Antreprenori pe scena. Pentru studenti” - organizat de Banca Transilvania si de Clubul Intreprinzatorului Roman - va avea loc in 5 aprilie, de la ora 16.00, in Cluj-Napoca, in Auditorium Maximum, str. Mihail Kogalniceanu, nr. 3.

 

Invitatul va fi jurnalistul Moise Guran: acesta prezinta pastila economica Biziday, la Europa FM, realizeaza emisiunea Biziday la TVR si este unul dintre autorii blogului cu profil economico-financiar, Biziday.ro. Subiectele de discutie vor fi: economie si societate, despre studenti si viitor, despre discernamant si incredere. Moderatorul va fi Tiberiu Moisa, Director Executiv Retea si Business Development in cadrul Bancii Transilvania si presedinte al Clubului Intreprinzatorului Roman.

 

Participarea este gratuita, insa este necesara inscrierea pe acest site: http://www.btclub.ro/student/

 

„Antreprenori pe scena. Pentru studenti" este o initiativa a Bancii Transilvania si cuprinde evenimente dedicate in special studentilor, organizate in Cluj-Napoca si in Bucuresti. De fiecare data este invitata o personalitate dintr-un anumit domeniu, cu spirit antreprenorial, banca propunand astfel  studentilor experiente provocatoare de invatare. Pana acum, invitatii  au fost: Mugur Ciumageanu – Psihoterapeut, Sergiu Biris – fondatorul siteurilor Trilulilu si Zonga, Octavian Radu – fondator RTC Holding, Tudor Giurgiu – regizor si producator si Andrei Postoaca – fondator si CEO al companiei Clintelica.


Afis eveniment