Status Doneaza pentru linia intai: alte 350.000 de masti FFP2 au ajuns in tara

INFO-COVID 2020-04-10
Status Doneaza pentru linia intai: alte 350.000 de masti FFP2 au ajuns in tara

 

Vesti bune de la initiatorii platformei Doneaza pentru linia intai, Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender si eMAG, la cateva zile de la lansarea acesteia pentru a ajuta medicii, personalul medical, jandarmii, politistii si pe toti cei care lupta direct cu pandemia COVID-19, pentru a ajuta:

 

  • Ieri (9 aprilie) au ajuns in tara din China peste 350.000 de masti FFP2 achizitionate cu sumele donate de catre fondatori si donatorii persoane fizice si juridice. Acestea se adauga celor peste 4 milioane de masti simple aduse in tara miercuri (8 aprilie) pentru medicii din prima linie, din toata tara.

 

  • Dezvoltatorul imobiliar Genesis Property, proprietarul parcurilor de birouri Novo Park si West Gate din Bucuresti, a donat 100.000 de lei pentru a sustine activitatea platformei si achizițiile de materiale care vor fi distribuite prin intermediul Departamentului Situatii de Urgenta personalului din spitalele care trateaza direct pacienti cu COVID 19. „In vremuri grele, este important sa existe solidaritate si sprijin pentru oamenii care sunt in prima linie in lupta cu aceasta pandemie. Ne alaturam campaniei de sustinere a cadrelor medicale si suntem convinsi ca impreuna vom depasi aceasta etapă dificila”, Liviu Tudor, proprietar Genesis Property.

 

Initiatorii platformei multumesc domnului Liviu Tudor (Genesis Property), pilotilor si companiei TAROM pentru sprijin si solidaritate, acum, cand e nevoie mai mult ca oricand. 

 

Situatia in timp real a donatiilor si statisticile pot fi urmarite pe https://www.eMAG.ro/doneaza/live, iar toti cei care doresc sa contribuie, persoane fizice sau companii, o pot face donand online pe www.eMAG.ro/doneaza.

 

#CurajRomania