Tot mai multi romani se solidarizeaza si ajuta prin platforma Doneaza pentru linia intai

INFO-COVID 2020-04-08
Tot mai multi romani se solidarizeaza si ajuta prin platforma Doneaza pentru linia intai

 

Platforma online Doneaza pentru linia intai a fost lansata acum cateva zile, la initiativa a patru companii romanesti - Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender si eMAG. Ce ne-am propus impreuna? Sa ii ajutam pe cei care sunt acum in linia intai: medicii si personalul sanitar, politistii, armata si jandarmii. Sa solidarizam romanii.

 

Mai intai ne-am solidarizat noi, BT, Mobexpert, Bitdefender si eMAG, iar primul pas a fost donatia comuna de 4 milioane de lei. De asemenea, ne implicam zi de zi in achizitii, distributie si organizarea platformei de donatii https://www.emag.ro/doneaza.

 

Va tinem la curent, si aici, cu lucrurile bune pe care le generam noi, romanii, impreuna:

 

10 aprilie: 

  • Au ajuns in Romania peste 350.000 de masti FFP2, achizitionate cu sumele donate de fondatorii platformei si de donatorii persoane fizice si companii; acestea vor ajunge la medicii din prima linie din toata tara.
  • Dezvoltatorul imobiliar Genesis Property, proprietarul parcurilor de birouri Novo Park si West Gate din Bucuresti, a donat 100.000 de lei pentru a susTine activitatea platformei si achiziTiile de materiale care vor fi distribuite prin intermediul Departamentului Situații de Urgenta in toata tara, personalului din spitalele care trateaza direct pacienti cu COVID 19.

8 aprilie: 

  • Peste 4 milioane de masti achizitionate din donatiile pe platforma Doneaza pentru linia intai au plecat catre cei care au cea mai mare nevoie acum.
  • Peste 4.000 de persoane au facut donatii de peste 350.000 de lei.
  • Un nou transport, de 300.000 de masti FFP2, destinate medicilor din prima linie, ajunge maine in tara cu o aeronavă Tarom transformata in cargo.

7 aprilie:

  • Peste 2.500 de persoane au donat prin platforma online in mai putin de 24 de ore de la lansare si au contribuit cu peste 200.000 de lei.
  • Apelului initiat de Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender si eMAG s-au alaturat pana acum 100 de companii.
  • Un avion cu peste 4 milioane de masti au sosit in Bucuresti, din China.

 

Informatiile despre donatii si beneficiari apar in timp real: www.emag.ro/doneaza/live.

 

Curaj, Romania!