15 iunie 2017

Povestea lansarii ceasului BT Contactless. Sa fie intr-un ceas bun!

Tic – tac, tic – tac: iti place sa faci shopping, asa e? De obicei platesti cu cardul, iar de ceva vreme si cu bratara BT contactless? Avem o veste buna: de acum inainte poti face cumparaturi platind cu …. ceasul, in Romania si in strainatate! Da, da, ai citit bine!

Daca iti doresti cumparaturi rapide, esti pasionat de tehnologie si „vrei sa o iei cu tine peste tot”, dar vrei sa porti un ceas elvetian, ceasul BT contactless este pentru tine. Banca noastra a lansat ceasul BT contactless, care poate inlocui la cumparaturi cardul de debit. Prin urmare, functioneaza ca un card bancar pentru ca ai acces la banii din contul curent deschis la Banca Transilvania. Ceasurile sunt elvețiene, marca Mondaine, iar pentru varianta contactless sunt disponibile trei modele: Clasic-Ladies, Clasic-Men si Premium-Unisex.

Pentru ca orice proiect are o poveste, hai sa aflam si story-ul ceasului BT contactless!

 

Cum s-a nascut in 6 luni o premiera nationala

Ideea a venit … la fix, dupa lansarea, in anul 2016, tot de Banca Transilvania, a bratarii contactless. Totul a durat cam 6 luni, timp in care echipele implicate s-au ocupat de dezvoltarea si implementarea tehnologiei necesare impreuna cu partenerul Oberthur Technologies. A fost perioada in care s-au stabilit detaliile referitoare la pozitionare, targetare si comunicare.

Banca a pornit pe acest drum - cu inca un produs adaugat colectiei BT Pay, ceasul contactless, alaturi de bratara contactless -, avand la baza cresteri spectaculoase in ultimii ani privind tranzactiile contactless. Pentru a exemplifica, va spunem ca numarul de tranzactii contactless facute in primele trei luni ale acestui an au crescut de 4,8 ori fata de perioada similara a lui 2016, iar valoarea lor a crescut de peste 6 ori.

Furnizorul ceasurilor, Mondaine, un renumit brand elvetian de ceasuri, a fost cea mai potrivita alegere pentru Banca Transilvania datorita stilului colectiilor si a experientei in proiecte similare derulate in alte tari. Mondaine promoveaza un design simplu, elegant, clasic, dar in acelasi timp cool. Pe scurt, calitate elvetiana, stil elvetian. Ceasurile acestea au si ele povestea lor: ca o curiozitate, designul lor a fost inspirat de cel al ceasului garilor elvetiene. In plus, cureaua este aparte, cu buzunare speciale, pregatite sa primeasca si sa pastreze tehnologia contactless oferita de BT clientilor.

Povestea de acum este posibila datorita partenerilor BT care fac parte din ea: Mondaine, Oberthur Technologies si MasterCard, precum si datorita echipelor cu urmatoarele specializari din banca: Dezvoltare si Management Produse Retail; Proiecte si Analize de Date, Comercial Carduri, Directia Marketing si Comunicare, respectiv IT.

 

Vrei sa ai tehnologia la … (inde)mana?

Daca raspunsul este DA si esti client BT, atunci totul este foarte simplu:

  • Fie comanzi ceasul online, AICI, iar noi luam ulterior legatura cu tine, pentru a veni la banca dupa el si pentru a te ajuta cu activarea cartelei contactless
  • Fie comanzi ceasul in oricare dintre sediile noastre

 

Daca inca nu esti clientul nostru, poti deveni foarte usor, chiar online, pentru ca ai posibilitatea de a deschide AICI un cont curent la BT.

 

Cat costa sa ai un ceas BT contactless  

Asa cum spuneam, ceasul BT contactless este in 3 modele, Clasic-Ladies, Clasic-Men si Premium-Unisex. Costul difera in functie de modelul ales si este intre 1.090 de lei si 1.690. Prin urmare, ≈300 euro, pretul mediu.

 

Colectia BT Pay: bratara contactless, ceasul contactless. Deocamdata :)

Odata cu lansarea anul trecut a bratarii BT contactless, Banca Transilvania a lansat colectia BT Pay, cu instrumente alternative de plata care pot inlocui cardul de debit la cumparaturi. Colectia cuprinde acum si ceasul BT contactless. In plus, urmeaza alte surprize.

 

Cumparaturile merg…ceas cu ceasul BT contactless