05 decembrie 2019

Cand “Acasa” vine la pachet cu un agent imobiliar

Cu totii ne dorim o locuinta, un loc doar al nostru pe care sa il putem numi cu drag “acasa”. O stii si tu, o spunem si noi, viata devine muuuult mai usoara atunci cand iti alegi apartamentul sau casa care sa ti se potriveasca.

Si totusi, de unde stii exact ce-ti vine “manusa”? De fapt, stii ce? Hai mai bine sa incepem cu inceputul! Sa spunem ca ai investigat piata si te intereseaza un credit imobiliar-ipotecar la cea mai cool banca din zona (wink-wink). 

Procesul merge bine si esti in punctul in care trebuie sa iti alegi viitoarea locuinta. Ei bine… la ce te uiti? La orientare sau la clasa energetica? La zona in care se afla sau etajul la care este? Ca sa nu iti scape ceva cu adevarat important, e bine sa iti faci o lista cu cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont. Ti-am pregatit noi una in ghidul de aici.

Asadar, daca inca nu esti pregatit sa parcurgi un curs despre finisarea si compartimentarea unei cladiri, stim noi pe cineva care te poate ajuta intr-un timp record sa gasesti cea mai buna optiune cand vine vorba de piata imobiliara. Mai exact, povestim aici despre prietenii nostri de la RE/MAX, care pe langa ca vor incerca sa iti ofere cel mai bun raport calitate-pret, te scapa si de grijile tehnice, oferindu-ti o tranzactie sigura in orice situatie.

Sa spunem ca ai gasit apartamentul perfect, dar parca nu vrei sa te implici tu in negocieri si totusi iti doresti sa ai parte de un pret care sa te faca fericit. Ori, pur si simplu nu vrei sa te gandesti la aspectele juridice, atunci nu mai este loc de indoiala ca cel mai bine e sa cauti un mic ajutor care sa iti inteleaga nevoile si sa rezolve problemele care pot interveni.

Pe scurt, asta inseamana ca ai nevoie de un agent imobiliar! Pur si simplu suni un prieten care cunoaste domeniul mai bine decat tine si este pregatit in orice moment sa iti idea o mana de ajutor. 

Iar partea cea mai faina e ca tu te poti gandi deja la cum va arata interiorul casei tale.

Mult spor!

 

Editor: Mihaela Ban, Ofiter Marketing si Comunicare, Banca Transilvania