14 decembrie 2018

Card business? Yes, please!

Contul companiei tale trebuie sa fie usor de accesat si mereu la indemana, indiferent de operatiunile pe care vrei sa le faci…sau de ora. Atunci cand ai o afacere complexa, ai nevoie de control permanent al activitatii si, prin urmare, de cel putin un card business care sa fie atasat acestui cont.

Cu ce te ajuta?

Cardurile business te ajuta sa gestionezi eficient si sigur banii afacerii tale si sunt folosite pentru cheltuieli in interesul companiei, chiar de catre tine, sau de unul dintre angajatii companiei tale. Le poti acorda acestora acces la o anumita suma, care sa poata fi folosita pentru cheltuielile curente sau deplasari, limita fiind setata pentru fiecare posesor de card in parte, in functie de necesitate.

Partea buna e ca poti vedea un raport lunar al tranzactiilor, care te ajuta sa iti administrezi mai usor cheltuielile, separandu-le pe cele personale, de cele in interes de serviciu.

Mai mult, pentru cardurile VISA Business Gold si Silver  ai atasate si cateva servicii speciale, cum ar fi asigurarea de calatorie pentru drumurile pe care le faci in strainatate. Iar cardul Visa Business Gold iti ofera acces gratuit in saloanele Business Lounge din Aeroportul International “Henri Coanda” din Bucuresti si ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca pentru tine si un insotitor. Cool, nu?

 

Dar care e diferenta dintre un card de credit si unul de debit?

Cardul de debit iti permite sa faci tranzactii in limita banilor disponibili din contul firmei tale. In plus, e potrivit si pentru cheltuielile facute in calatoriile de afaceri, atat pentru tine, cat si pentru angajatii tai.

In schimb, cardul de credit presupune acordarea unei linii de credit, pe care o accesezi prin intermediul cardului. Cu alte cuvinte, tranzactiile pe care le faci cu cardul, sunt cu banii imprumutati de banca, pentru o perioada de pana la 24 de luni. Pentru cardul business de credit, ai si o perioada de gratie de pana la 55 de zile, pentru a rambursa suma utilizata din limita de credit a cardului.

 

Stiai ca poti sa iti recuperezi TVA-ul extern?

Sa presupunem ca esti un antreprenor care colaboreaza cu firme din strainatate si care, implicit calatoreste des in afara tarii. Acesta e un caz in care, cu ajutorul cardului tau business, poti rezolva totul mult mai simplu: rezervarea la hotel, inchirierea unei masini, masa la un restaurant sau alte cheltuieli specifice calatoriilor de afaceri.

Ai posibilitatea de a-ti recupera TVA-ul extern pentru platile efectuate in calatoriile de afaceri, indiferent de tipul de card business BT pe care l-ai folosit. Tot ce ai de facut este sa depui online o cerere de rambursare TVA catre partenerul nostru Taxback International si asta e tot!

 

Cum iti poti verifica soldul cardului? Gratuit!

Ai acces rapid la detalii despre cardurile tale business, in BT Pay. Gasesti aplicatia in Apple Store sau Google Pay si, dupa ce iti adaugi cardurile, poti sa:

  • verifici rapid soldul conturilor tale;
  • faci plati contactless direct cu telefonul, daca acesta are sistem de operare Android si tehnologie NFC inclusa;
  • vezi istoricul tranzactiilor efectuate cu cardul;
  • vezi tranzactiile efectuate cu cardul, precum si gruparea acestora pe categorii, astfel incat sa poti urmari mai usor pe ce ai cheltuit banii;
  • blochezi fie temporar, fie definitiv cardul. Atentie, aceasta functionalitate iti blocheaza atat cardul din aplicatie, cat si cel fizic, iar deblocarea se poate face numai telefonic, la numarul *3028 sau 0264.308.028.

Descarca gratuit aplicatia BT Pay, aici:

 

 

Raul, chatbot-ul nostru dedicat antreprenorilor, te ajuta si el cu intrebarile despre soldul tau. Ii poti scrie oricand, pe Facebook Messenger sau Skype. 

Mai ai intrebari despre cardurile BT? Gasesti raspuns rapid, simplu si.....online. Pe IntrebBT.