31 octombrie 2018

Te-ai intrebat vreodata cu ce te ajuta un card de credit pentru afacerea ta?

Uneori, un singur card poate fi solutia potrivita pentru cheltuielile neprevazute sau pentru gestionarea eficienta a platilor de zi cu zi ale afacerii tale. Hai sa vedem cum te poate ajuta un card de credit.

Cardul de credit e practic un imprumut acordat pe un cont la care este atasat un card si poate fi foarte util pentru achizitiile de valoare mica, de exemplu pentru plata combustibilului, a chiriilor, a facturilor de utilitati etc.

In regula, ai deja un card de credit. Dar ce inseamna asta, mai exact?

Ei bine, tocmai ai luat un imprumut in LEI ce poate fi utilizat pentru plata cu cardul la diversi comercianti. In felul acesta, nu ai grija banilor cash, pastrezi controlul asupra cheltuielilor afacerii tale si beneficiezi de puncte sau rate fara dobanda in magazinele partenere STAR.

Cardul de credit este un produs revolving, adica se ramburseaza automat pe masura ce incasezi bani de la clienti. Asta inseamna ca ai flexibilitatea de a utiliza oricand, orice suma de bani pana atingi limita maxima aprobata, in functie de nevoile tale de plata. Banii pot fi rambursati si reutilizati de oricate ori e nevoie, chiar si pe parcursul aceleiasi zile.

Ce avantaje ai daca folosesti un card de credit? 

  • ai la dispozitie o limita de credit flexibila, putand fi majorata trimestrial, in functie de evolutia cifrei de afaceri
  • ai inclusa asigurarea pentru calatorii in strainatate
  • poti recupera TVA-ul extern, daca efectuezi plati cu cardul de credit Visa Business in strainatate
  • ai reduceri la comerciantii parteneri STAR si poti avea pana la 12 rate fara dobanda sau puncte STAR la fiecare cumparatura, in cele peste 8.500 magazine partenere. In plus, castigi de fiecare data cand folosesti cardurile la comercianti: cumparaturile pe firma cu cardurile de credit iti aduc puncte STAR in functie de valoarea cumparaturilor, puncte care se transforma in bani pe care ii poti folosi ulterior pentru noi cumparaturi necesare firmei tale. 1 punct = 1 leu.
  • poti verifica oricand sumele disponibile: in aplicatia BT Pay sau pe Facebook Messenger - intrebandu-l pe chatbotul nostru Raul de la BT, la ATM-urile BT sau prin Internet Banking & Mobile Banking BT24

Insa, avantajul major al cardului de credit, este „perioada de gratie” oferita. Asta inseamna ca tot ce se cheltuie in luna in curs, daca se acopera integral pana in data de 25 a lunii urmatoare nu presupune plata unei dobanzi sau a vreunui comision pentru sumele utilizate.

Deci folosit chibzuit, poate fi un produs de credit fara costuri lunare.

Ai nevoie de un sfat? Avem peste 400 de specialisti IMM, persoane special pregatite pentru a te ajuta.

Vei vedea ca la BT gasesti tot timpul cele mai bune solutii pentru afacerea ta.