28 martie 2019

Cum ar fi sa ai asigurare de calatorie gratuita ori de cate ori mergi in vacanta?

Care sunt primele tale ganduri cand mergi in concediu? Sigur nu cele negative. :) In concediu vrei sa uiti de stresul zilnic si sa te bucuri de locurile noi pe care le vizitezi, nu-i asa? De aceea, asigurarea de calatorie nu e intodeauna pe lista ta de prioritati, dar uneori chiar si o banala raceala iti poate aduce cheltuieli medicale in plus.

Asa ca data viitoare, inainte sa mergi in concediu, nu lasa micile griji sa iti dea emotii. Foloseste oricare dintre cardurile tale Mastercard GoldBT Flying Blue sau STAR Gold & Platinum la cumparaturi si te bucuri de asigurare gratuita de calatorie de fiecare data cand mergi in concediu. Vestea si mai buna este ca nu trebuie sa ne anunti cand mergi in vacanta. Cool, nu?

 

Dar asta nu e tot:  

  fie ca esti turist sau calatoresti in interes de afaceri, asigurarea acopera calatorii de maximum 45 de zile consecutive

  beneficiaza de protectie si copiii tai. Da, ai inteles bine. Asigurarea va protejeaza pe toti. :)

  esti acoperit pentru o multime de riscuri in timpul calatoriei in strainatate, inclusiv pentru intarzierea zborului sau a bagajului si chiar pentru vacantele la schi

 

Cum beneficiezi de asigurarea gratuita? Simplu. 

  • foloseste la cumparaturi cardul tau BT cu 3 luni inainte de inceperea calatoriei si asigura-te ca ai facut cumparaturi in valoare totala de minimum 300 de lei, respectiv 600 de lei pentru a-ti asigura copiii (daca au varsta intre 1 si 18 ani).
  • in cazul in care ai nevoie, ai un numar de telefon dedicat, 0374 110 115, la care poti suna 24 h/24.

 

Nu uita inainte sa pleci in vacanta sa iti adaugi cardurile in BT Pay. Nu doar ca poti plati cu telefonul, dar si vezi in timp real tranzactiile efectuate si cati bani mai ai.

  

Bon voyage! :)