06 noiembrie 2020   |   Timp de citire: 3 minute

Cum sa-ti faci viata mai usoara cu #neoapp!

 

Cu Neo faci online banking pe masura entuziasmului tau digital. Asta inseamna ca nu mai e nevoie sa vii la banca pentru a deschide un cont, comanda un card sau face o plata. 😉 Totul e 100% online! Iar acum ne-am gandit sa scurtam timpul in care le faci pe toate. Asa au aparut Shortcut-urile Neo. 🎉 Cine a spus ca banking-ul nu poate fi rapid?

Inainte de toate, descarca rapid #neoapp din App Store, Google Play sau App Gallery, daca nu ai facut-o deja... si hai sa vezi cum iti face Neo viata mai usoara: 

 

NeoCont in 14 valute

 

Noi credem ca deschiderea unui cont ar trebui sa fie la fel de simpla ca mersul pe bicicleta. Asa ca, cu Neo poti deschide singur un cont in doar cateva secunde. Si asta doar folosind telefonul! 📱 Ai 14 valute la dispozitie: RON, EUR, USD, HUF, MDL, AUD, CAD, CHF, CZK, DKK, JPY, NOK, PLN, SEK. 

 

Neo Card

 

Tap, tap, tap si cardul tau e in drum spre tine. 💳Visa Classic, MasterCard Mondo, Mastercard Gold, Omnipass etc. Tu alegi tipul cardului si agentia BT din care il ridici. Tare, nu?

 

Neo Widget

 

Folosesti widget-urile pentru a urmari rapid email-urile sau vremea. De ce nu si banii din cont sau platile favorite? Personalizeaza #neo si adauga in Widget tranzactiile tale preferate, soldul sau procentul ramas din veniturile tale, pentru #NeoShopping in cunostinta de cauza.

  

Export Plati

 

Ai facut o plata si vrei sa trimiti cuiva dovada? 💸 Neo te ajuta sa faci asta indata ce ai finalizat tranzactia. Alege optiunea Email si adauga adresa. Tap si... Ding, ding! Documentul tau a ajuns. Daca nu stii adresa de mail, Salveaza PDF-ul tranzactiei si trimite-l pe Whatsapp sau Messenger. Ce bine e sa ai un prieten AI!  

 

Share IBAN

 

Ai nevoie de bani rapid? Intotdeauna poti conta pe un prieten. Ii trimiti IBAN-ul prin SMS, Whatsapp, Facebook sau Email cu o simpla atingere de ecran. Asta da #NeoFriendship!

 

Face ID & Touch ID 

 

Acces la prima vedere. Neo stie cine esti doar daca il privesti. 😊 Acum iti poti semna tranzactiile sau intra in cont aruncand o privire. Face Signature iti aduce un nivel de siguranta crescut, dar si confortul ca intri in cont mai usor ca la tine acasa.

 

Plati favorite 

 

Faci o tranzactie destul de des? Salveaza-o ca plata favorita ca s-o gasesti rapid cand ai nevoie de ea. Tot ce trebuie sa faci e sa dai tap pe Salveaza dupa semnarea platii. Daca o adaugi in Widget, ai mai scutit ceva timp si ai mai scapat de o grija! ✔️

 

 

NeoBT

Made with 💙 by Banca Transilvania

 

Editor: Popa Adelina, Ofiter bancar marketing, Banca Transilvania