10 decembrie 2019

Doneaza direct prin BT Pay!

Hai sa ajutam tinerii si copii cu afectiuni oncologice sa spuna: Sunt OK! Doneaza pentru platforma de teleterapie si ajuta-i sa beneficieze de psihoterapie.

Te-ai gandit ce se ascunde in spatele acestor cuvinte atunci cand sunt rostite de pacientii bolnavi de cancer sau cei care au reusit sa invinga boala?Ce zici daca impreuna schimbam sensul afirmatiei sunt OK!?

Asociatia Little People are grija de pacientii afectati de cancer si de tinerii care au trecut cu bine peste aceasta afectiune si ii ajuta sa se integreze din nou in societate.

E greu ceea ce fac, dar ca sa le facem un pic, un pic, mai usoara munca si sa-i ajutam impreuna pe tinerii suprevietuitori de cancer, dorim sa ne implicam in noul lor proiect.Sunt OK! ofera acces la o platforma online prin care copiii si tinerii afectati de cancer pot beneficia de la distanta de sedinte de psihoterapie, ori de cate ori au nevoie si oriunde s-ar afla in tara. Teleterapia este similara psihoterapiei din cabinet, insa este mai comoda si mult mai usor de ajuns la ea.

Noua ne place foarte mult ideea unei platforme de teleterapie, insa avem mare nevoie si de ajutorul vostru.

Costurile platformei sunt de aproximativ 11.000 euro, dar stim ca impreuna o sa reusim.

 


Cum? Cu ajutorul tau si BT Pay.

E chiar simplu: daca nu ai aplicatia, o descarci direct din App Store sau Google Play si inregistrezi un card BT. Ulterior, tot ceea ce trebuie sa faci e sa initiezi un transfer de bani, o donatie, catre numarul 0758 380 000.

Si gata, banutii ajung direct in contul Asociatiei Little People. Poti sa faci asta de mai multe ori, orice suma intre 5 si 4000 de lei.

Asa cum va spuneam, putem facem asta doar impreuna.

Pentru fiecare donatie facuta de voi, Banca Transilvania, mai pune 5 lei.Ce zici? Are you in?