13 decembrie 2018

Drumuri mai putine la banca – 3 lucruri pe care le poti rezolva online, ca antreprenor

Ca antreprenor, nu mai trebuie sa mergi chiar pentru orice la banca. Sunt cateva operatiuni pe care le poti rezolva foarte simplu de la birou, de pe telefon, sau in pauza dintre sedinte. Sau cand vrei tu!

In felul acesta, nu trebuie sa te mai deplasezi pana la banca, sa stai la coada, sau sa depinzi de orarul nostru de functionare. Le rezolvi online, rapid si usor!

 

Iata 3 lucruri pe care le poti rezolva online. Si care iti sunt de ajutor atat tie, cat si afacerii tale:

 

1. Este firesc sa te asiguri ca ai colaboratori buni. Asa ca, poti verifica pe Platforma BT CIP (Centrala Incidentelor de Plati), daca partenerii tai au avut intarzieri de plata in ultimii 7 ani. Intri pe site  si in aproximativ 30 de minute, timp in care poti savura o cafea, ai toate informatiile.

 

2. Poti solicita cecuri, bilete la ordin, cambii si ordine de ridicare numerar, fara a fi nevoie sa te prezinti intr-o unitate BT. Tot ce trebuie să faci este sa completezi cererea online, iar imediat dupa inregistrarea acesteia vei putea urmari statusul direct in contul tau. Vei sti daca cererea ta este inregistrata, aprobata sau refuzata si cand anume poti ridica instrumentele cerute, din locatia BT aleasa de tine.

 

3. Cu BT Pay poti sa verifici soldul cardurilor tale business direct din aplicatie. In plus, vezi toate tranzactiile efectuate cu cardul, precum si gruparea acestora pe categorii. In felul acesta, poti sa urmaresti mai usor pe ce ai cheltuit banii in fiecare luna. Iar daca ai un smartphone cu sistem de operare Android, atunci cand mergi la cumparaturi, trebuie doar sa scoti telefonul din buzunar si faci orice plata atingand POS-ul. Simplu, rapid, contactless!

 

Daca ai intrebari despre IBAN-ul sau soldul contului tau sau daca vrei mai multe detalii despre rate, dobanzi, comisioane la credite, popriri sau curs valutar, scrie-i lui Raul, chatbot-ul nostru dedicat antreprenorilor.