12 februarie 2021   |   Timp de citire: 2 minute

Cardul de masa BT pentru o cina in doi


Dinner for 2? Ne ocupam noi si de asta! Mai stii Cardul de masa BT?

Ei bine, daca tot vine Valentine’s Day, ce spui sa il pui la treaba?

 

Fie ca te gandesti sa prepari o cina romantica cu cele mai alese ingrediente, sa cumperi in ultimul moment* o surpriza dulce sau sa va rasfatati cu ceva rapid, tu alegi cum vrei sa iti surprinzi partenerul, noi venim doar cu… ceva in plus.

 

Mai exact, cu 2% inapoi din suma totala cheltuita. Cum? Poi destul de simplu! Fii pe faza! 🤭 Tu platesti cina la restaurant sau cosul de cuparaturi direct prin aplicatia BT Pay cu cardul de masa BT, iar noi iti viram la finalul lunii 2% din suma inapoi.

 

Iar pentru ca ne dorim sa rasfatam toti iubitorii de BT Pay, poti plati cu ce iti e mai la indemana. Fie ca esti fan Apple Pay, Garmin Pay, Fitbit Pay sau chiar Google Pay, avem o veste buna! Campania noastra e pentru toate instrumentele tale preferate de plata. The only rule? Share the love!

 

Si, crede-ne pe cuvant, ai unde 😉, deoarece poti plati la peste 22.000 de magazine cu cardul de masa BT, asa ca nu mai sta pe ganduri si rasfata-ti persoana de #LangaTine.

 

Iar pentru ca dragostea nu e doar de Valentine’s Day, ne-am gandit ca pana la vara sa te rasplatim pentru fiecare gest de iubire. Vino sa vezi mai multe in regulamentul campaniei.

 

 

Ce spui? Te-am convins?

Then, spread the love! 💛

 

  

*Mai bine te pregatesti din timp, cadourile pe ultima suta de metri stim cu totii ca s-ar putea sa nu iasa la fel de bine :p. Dar avem un pont: #CumparaDeLangaTine

Editor: Mihaela Ban, Communication & PR Officer, Banca Transilvania