26 octombrie 2017

Cum a fost la evenimentul Vreau sa fiu Antreprenor de la Baia Mare

La Baia Mare, la fel ca si in celelalte localitati unde am fost, am aflat de ce si-ar dori tinerii sa devina antreprenori. Insa de data aceasta ne-am bucurat sa aflam ca ei isi doresc sa devina antreprenori pentru a schimba ceva, pentru a contribui la completarea puzzle-ului noii societati, de a-si lasa amprenta printr-un altfel de antreprenoriat.

 

Iata ce ne-a spus Cosmin Botoroga, co-organizator al evenimentului: “Ne-am bucurat, de asemenea sa aflam ca tinerii care au participat la evenimente acum 3-4 ani sunt acum antreprenori. Stim ca a fi un antreprenor de succes este greu, dar cu siguranta nu este imposibil. E vorba de vocatie, daruire, ambitie, perseverenta si dorinta de a duce antreprenoriatul la un alt nivel.”

 

Caravana Vreau sa fiu Antreprenor a reinceput din toamna, iar in total vor fi organizate peste 40 de evenimente pentru elevii si studentii din intreaga tara. Evenimentele VSFA asigura o platforma de actiune si implicare sociala pentru participanti si faciliteaza intalnirea acestora cu lideri antreprenori din Romania.