28 februarie 2019

De ce la BT este mereu luna femeii

O fi martie luna femeii, insa, noi, la BT, credem ca femeile merita sarbatorite si sustinute zi de zi. Si credem ca este nevoie doar de putin ajutor ca sa ajunga unde isi propun. Asa ca, am pregatit o lista cu produse si servicii BT utile:

 

1. O femeie cauta originalitatea cand vine vorba de accesoriile pe care le poarta, stim asta. Cum cardul tau de debit e mai mereu cu tine, daca ai un Visa Electron sau MasterCard Mondo la BT, il poti personaliza cum vrei tu. Original, asa ca tine.

2. Femeile independente nu pierd nici timpul si nici banii. Stii care e unul dintre secretele lor? Verifica prin aplicatia BT Pay toate cumparaturile facute.

3. E greu sa fii si organizata, si … la zi cu toate. Dar, cu BT24 Mobile Banking, e mult mai simplu atunci cand vine vorba de plata facturilor sau a cartelei de telefonie spre exemplu.

4. Sustinem femeile sa ajunga cat mai repede acolo unde isi doresc. Pentru ca nu dorim sa iti punem la incercare rabdarea, doar 30 minute dureaza sa aplici pentru un Credit Online si sa primesti un raspuns. 5.000 de euro te asteapta.

5. Cand programul tau se aglomereaza, ia o pauza. Ce spui de un city break? Cardul BT Flying Blue te ajuta sa descoperi destinatii noi, dar si sa castigi mile de zbor, pe care le poti folosi, de exemplu, la alte city break-uri.

6. Pana si cuvantul “afacere” e la feminin. Antreprenoarele noastre, impreuna cu BT Mic, ajuta afacerile mici sa creasca.

7. O femeie independenta stie ca isi pot face si singura cadouri. Ceasul BT contactless merge… ceas cu programul tau aglomerat. Ia-l cu tine la shopping! Nu pentru a te uita cate ore ai stat la cumparaturi, ci pentru a plati cu el tot ce vrei tu, cat ai spune …. ping!

8. Pantofi, pantofi, pantofi!!! Martie e chiar potrivit sa iti completezi colectia. Tinem pasul cu tine si, accesand acest link vei descoperi magazinele care fac parte din programul STAR, in care de asteapta… perechea. :)