15 iulie 2019

Festivalul de Film si Istorii Rasnov, 19 – 28 iulie 2019

Cand spui vara, spui festival ❤️.

Si pentru ca noua ne place vara, suntem prezenti si la cele mai tari festivaluri.

Festivalul de Film si Istorii Rasnov, are loc intr-un cadru diferit, plin de istorie, un spatiu cu vedere la Piatra Craiului, Bucegi si Postavaru.

Tema centrala din acest an este, libertatea, motiv pentru care organizatorii isi propun o evaluare critica a acestui concept. Cum vor face asta? Printr-o serie de dezbateri care au ca si punct central aceasta tema. Un moment special va fi conferinta pe care actrita Oana Pelea o va sustine in data de 25 iulie.

Totodata, se vor aniversa, 50 de ani de la aselenizare, 70 de ani de NATO si 100 de ani de la nasterea lui Alexandru Paleologu.

Si nu doar…timp de 10 zile spectatorii vor putea viziona peste 50 de filme: Bohemian Rhapsody, Zbor deasupra unui cuib de cuci, Leto / O vară rock'n'roll, Morometii 2 etc., concerte si alte 14 evenimente gazduite de Bisericile Evanghelice din Rasnov si Codlea si de Biserica Lutherana din Crizbav.

Si pentru ca stim ca ti-am trezit interesul, ne vedem acolo! Vei gasi un program foarte bogat care acopera multe stiluri si preferinte.

 

#BTProudPartner