07 august 2015

Ghita Muresan si BT propun copiilor sa descopere baschetul la “Ghita Muresan Summer Camp 2015”

Copilul tau doreste sa invete sa joace baschet? Inscrie-l la “Ghita Muresan Summer Camp”!

 

Ghita Muresan, unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti jucatori de baschet, propune copiilor cu varste intre 9 si 14 ani, sa invete gratuit sa joace baschet in perioada 10 - 13 august, la „Ghita Muresan Summer Camp 2015”,  in parcarea Centrului Comercial Polus Center din Cluj-Napoca.

 

Iti poti inscrie copiii online, pe pagina www.ghitamuresan.ro, iar regula de inscriere este primul inscris este primul confirmat, in limita a 60 de locuri alocate fiecarei categorii de varsta (9-11 ani si 12-14 ani).

 

Timp de patru zile, toti cei 120 de copii care se vor inscrie, se vor antrena alaturi de Ghita Muresan, care doreste prin acest proiect, sa le insufle copiilor dragostea pentru sport, educatie si disciplina.

 

„Ce s-ar intampla daca fiecare dintre noi am da inapoi, macar 24 de ore pe an, din lucrurile bune pe care le-am primit de la viata? Convingerea mea e ca am fi cu totii mai buni, iar societatea in care traim ar fi mai unita. Numele meu este Ghita Muresan si vreau sa le ofer copiilor un dar la care eu nu am avut acces la varsta lor: jocul de baschet. Valorile in care cred cu cea mai mare tarie sunt familia, scoala si educatia prin sport facuta copiilor in scoli dupa orele de clasa. Cred cu tarie ca sportul contribuie nu doar la dezvoltarea fizica, dar si la cea intelectuala a copiilor.”,  spune Ghita Muresan.

 

Banca Transilvania sustine “Ghita Muresan Summer Camp 2015”, ca parte a strategiei de responsabilitate sociala a bancii, incurajand un stil de viata sanatos prin promovarea sportului in randul copiilor.