14 septembrie 2020

Invitatie la film

Elibereaza-ti serile din saptamana aceasta, avem pentru tine o propunere greu de refuzat!

Si pentru ca vremea tine cu noi, totul se intampla in aer liber, cu voie buna si proiectii ale unor filme ce si-au facut debutul recent pe ecranele marilor festivaluri din lume. Acestea sunt elementele cu care American Independent Film Festival da startul celei de-a 4 a editii!

 

Cand?

Incepand de azi, 14 septembrie, pana duminica, 20 septembrie. 7 zile in care ai ocazia rara sa te intalnesti cu una dintre cele mai vibrante scene artistice nord-americane, ce depaseste oferta multiplex.

 

Unde?

Organizatorii ti-au pregatit 6 spatii in care sa te bucuri de proiectii: Curtea de Onoare a Muzeului National de Arta al Romaniei, Cinema Muzeul Taranului, Deschis Gastrobar, Mercato Kultur, Cinema drive-in Militari Shopping si Event Park Snagov.

 

Ce filme?

De la pelicule clasice si drame solicitante, la basme si comedii iesite din comun, AIFF 2020 aduce in centrul atentiei creatii cinematografice venite de la Cannes, Venetia, Sundance, New York, Toronto, Tribeca si Telluride. Cateva dintre titlurile ce vor rula:

  • HONEY BOY, regia Alma Har'el. Premiul Special al Juriului – Sundance 2019
  • WENDY, regia Benh Zeitlin. Premiera – Sundance 2020
  • THE CLIMB, regia Michael Angelo Covino.  Un Certain Regard Coup de Coeur – Cannes 2019

Programul si lista completa de filme le gasesti aici.

 

Ce ar mai trebui sa stii?

Toate incasarile din bilete merg catre Asociatia OvidiuRO, astfel ca prin participarea ta la festival sustii programele de lectura pentru copiii defavorizati.

Ia-ti bilet online pe Eventbook.ro sau din locatii, unde incurajam plata cu cardul, si ne vedem la film!