30 martie 2019

#mentoratpebune

Am pornit cu proiectul #mentoratpebune prin tara, pentru a sta la povesti cu oamenii intreprinzatori si a le cunoaste povestea. In fiecare oras ni s-a alaturat si un mentor, antreprenor cu experienta, pregatit sa raspunda la toate intrebarile antreprenorilor prezenti.

Mentorii au vorbit cu cei prezenti despre lectiile pe care le-au invatat de cand au devenit antreprenori, despre provocarile pe care le-au intalnit pe drum, si le-au dat tips & tricks pe care acestia pot sa le aplice mai departe, in business-ul lor.

Discutiile au fost libere, iar intrebarile, schimbul de experienta si networking-ul au fost incurajate din plin.

La evenimentele din Cluj-Napoca si Timisoara, mentorul care ni s-a alaturat in proiect, a fost Razvan Crisan, antreprenor de succes, cu o experienta de peste 12 ani in antreprenoriat, co-fondatorul cafenelei M60 (aflata in top 3 cele mai bune cafenele din Bucuresti) si al restaurantului Kane Seasonal Bistro din Bucuresti (locul 1 pe TripAdvisor in categoria Restaurante din Bucuresti).

 

La evenimentele din Craiova, Iasi si Brasov mentor a fost Radu Savopol, fondatorul retelei de cafenele 5 to go - primul concept de fix price din zona Horeca din Romania, ce numara pana acum peste 100 de francize semnate in toata tara. Daca nu stiai, 5 to go e cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est, dar si cea mai accesata franciza din Romania, iar in 2018, la HORECA AWARDS a primit titlul de cea mai buna cafenea din tara.

 

Am avut peste 120 de inscrieri la cele 5 evenimente. Si nu ne oprim aici, sa stii.

#mentoratpebune continua!