12 februarie 2021

Pe locuri, fiti gata… pitch!

 

Studiul realizat anul trecut, Insights PulseZ, ne arata ca  2 din 3 tineri au apetit pentru antreprenoriat. Cu toate acestea, principalul obstacol il reprezinta accesul la resursele financiare. Solutia? Tinerii in Arena! Nu ai auzit inca de el? 😅 Ei bine, este vorba despre un event pe un format de tipul „Imperiul Leilor”, „Shark Tank” sau „Dragons Den” care isi propune sa aduca la un loc energia antreprenoriala a Generatiei Z.

Pe langa ideile de business care sunt identificate si promovate, tineri din toata tara iau contact cu partea mai putin vazuta a antreprenoriatului si primesc sfaturi cu privire la pasii pe care trebuie sa ii faca in a-si transforma ideea intr-un business. Evenimentul creeaza o punte intre tineri si mentori, oferindu-le ajutor sa isi dezvolte business-ul si sa devina „investibili.

Daca ai o super-idee de afacere, completeaza formularul de inscriere pana pe 23 februarie si ia parte la event.

 

Cine se poate inscrie la eveniment?

 

Chiar si tu! Singura conditie este sa ai varsta cuprinsa intre 16 si 24 de ani.

 

Bine de stiut:

 

O aplicatie completa cuprinde o prezentare a ideii de afacere si un video. Poti afla mai multe detalii despre inscriere de la insusi Cristian Onetiu, chiar aici. Tare, nu? 😎

Din toate ideile trimise, 15 vor fi selectate pentru a intra intr-un program de mentorat de aproximativ 2 luni. In final, doar 7 tineri vor avea ocazia sa prezinte ideea de business in fata antreprenorilor & investitorilor de la Tinerii in Arena si a audientei din toata tara.

 

Baftaaa! 🍀

 

P.S. Prima editie Tinerii in Arena a avut loc in 24 noiembrie 2020 si a fost un event live la care s-au inscris peste 1.800 de persoane. Printre antreprenorii prezenti la event se numara: Dragos Petrescu, Daniela Mariscu, Dragos Anastasiu, Cristian Onetiu, Cristina Batlan si Radu Constantin. Daca te-am facut curios, poti vedea inregistrarea evenimentului pe YouTube.

 

 Editor: Popa Adelina, Ofiter Marketing, Banca Transilvania