21 martie 2016

Pe wall-street.ro o saptamana intreaga dedicata antreprenorilor: Totul pentru IMM. Proiect sustinut de BT

Avem in derulare un proiect frumos cu wall-street.ro, dedicat antreprenorilor. In perioada 14-18 martie suntem alaturi de emisiunea WALL-STREET 360 pentru o saptamana intreaga dedicata IMM-urilor. Tema emisiunii este “Totul pentru IMM”, o tema complexa, care va analiza situatia companiilor mici si mijlocii din Romania, de la aspectele legale, la perspectiva bancii, dar si cu focus pe experienta antreprenorilor din Romania. La finalul celor cinci zile de emisie vom avea o radiografie a domeniului si tendintelor din cele mai importante industrii.

  • Luni: interviu acordat de colegul nostru, Daniel Szekely, director clienti IMM, care va explica modul in bancile pot ajuta companiile mici si mijlocii prin instrumente financiare personalizate.
  • Marti: Bogdan Georgescu, fondatorul Bookster, client BT, va vorbi despre biblioteca pentru corporatiile din Romania.
  • Miercuri: invitatul este Claudiu Vrinceanu, secretar de stat pentru IMM-uri in cadrul Ministerul Economiei, care va explica modalitatile prin care Guvernul pune la dispozitia antreprenorilor fonduri si facilitați pentru a-si putea dezvolta afacerea mai rapid. Misiunea este accesul startup-urilor si companii medii romanesti la fonduri, precum si cresterea incerederii antreprenorilor in colaborarea cu institutiile statului.
  • Joi: Sergiu Biris, fondator Zonga si Trilulilu – dar si client BT - va vorbi despre unele dintre cele mai de succes produse digitale.
  • Vineri: Alin Popescu, fondator avocatnet.ro, va explica schimbarile legislative din 2016, adresate segmenului IMM si cum pot firmele sa se pregateasca pentru birocratia din Romania.

Emisiunea poate fi urmarita pe http://www.wall-street.ro/tv/wall-street-360/index.html