06 octombrie 2015

STAR Student, cel mai bun coleg de facultate

Dragi studenti, cum e dupa prima saptamana din noul an universitar? Inca nu e fixat orarul? Inca nu trebuie sa treceti pe la biblioteca?:) Numai bine: aveti timp sa va luati STAR Student, pachetul cu 4 produse si servicii gratuite de la Banca Transilvania: cont curent, card de debit BT OmniPass, asigurare de calatorie si Internet Banking. Toate va ajuta sa va gestionati mai bine banii, sa faceti shopping, sa calatoriti sau sa sarbatoriti impreuna cu prietenii micile victorii.

 

De aplicat, este foarte simplu: fie online, fie treceti pe la BT. Daca ne vizitati, luati cu voi cartea de identitate si, bineinteles, entuziasmul. Si asta nu e tot: daca luati pachetul pana in ultima zi a anului, puteti castiga unul dintre cele peste 30 de gadget-uri cool, asa ca voi: 3 x iPhone 6S; 3 x iPad si 25 x Bratara Fitbit Charge.

 

Sunt doar 2 “criterii de admitere” pentru STAR Student:

  • sa studiati la o facultate din Romania
  • si, indiferent de cati ani va simtiti :), sa aveti intre 18 si 26 de ani.

 

​Dati vestea buna mai departe! Spuneti-le prietenilor despre STAR Student si despre premiile cool pe care le pot castiga. Iar daca ne pomeniti in social media, nu uitati sa adaugati hashtag-ul #STARStudent.

 

Hadeti sa ne imprietenim pe Facebook si sa discutam mai multe despre STAR Student.