14 octombrie 2019

Tramvai U-BT

Credem ca am spus-o de atat de multe ori, incat s-ar putea sa para ca ne repetam, dar de fapt o spunem pentru ca vrem sa stie toate lumea – BT❤U. Si azi mai mult ca niciodata. Se implinesc 100 de ani de istorie la U, 100 de ani de cand, pe strazile Clujului, vibreaza dragostea pentru U. Pentru ca ”ce m-as face eu si ce te-ai face tu, daca n-ar fi U?”. 100 de ani de cand se scrie cu fiecare meci cea mai plina de emotie poveste a Clujului, cu eroi si cu aventuri ce se țin in sali de sport si pe stadioane.

 

De aici ne-a si venit o idee faina, impreuna cu echipa de bachet UBT si echipa de fotbal FC Universitatea Cluj am vrut sa sarbatorim asa cum se cuvine, cu toata lumea, in strada – exact, tramvaiul. Am povestit cu Kero & Ocu – stiam ca ar fi o provocare pentru ei, dar stiam si ca sunt artistii care chiar pot face asta. Si au reusit!

 

Si a iesit foarte interesant. Va lasam mai jos niste poze.

 

 

De vineri, 11 octombrie, a iesit in trafic. Deci daca il vezi si iti place, pune-l pe Insta, sa-l vada toata lumea. Pentru ca echipele nu sunt formate doar din jucatori, ci din mii de oameni uniti de-un singur gand.

 

#ImpreunaSuntemU