23 septembrie 2022

Alina Gulie: „Cred in puterea de a motiva oamenii de langa mine”

Urmatoarea protagonista din seria #OameniidelaBanca a venit la Banca Transilvania dupa o experienta de mai multi ani in companii financiare. Desi fusese declarata „Campioana a Dezvoltarii” in urma rezultatelor obtinute la ultima companie unde lucra, Alina Gulie a simtit fiorul unei noi provocari. Aceasta s-a concretizat in 2015, intr-un post de Specialist Servicii Clienti la Banca Transilvania💛. Cunoscand BT-ul din perspectiva bursei, i-a placut de la inceput mediul in care intrase. Se simtea ca acasa.

Astazi, colega noastra este „veterana” in Agentia Exercitiu din Pitesti si ii place la fel de mult ca in prima zi ceea ce face. „De profesie sunt inginer calculatoare, dar imi place atat de mult sa lucrez cu oamenii, fie ca vorbim despre colegii mei sau despre clientii care ne trec pragul agentiei, incat simt ca mi-am gasit in sfarsit locul. Atunci cand imi reuseste un credit complicat sau cand solutionez situatia unui client sunt cea mai multumita. Iar recomandarile din partea clientilor nu se lasa asteptate atunci cand vii cu solutii la situatiile lor”, precizeaza Alina.

Colega noastra isi gaseste intotdeauna timp pentru stirile financiare, pentru lectura si pentru munte. Stirile si emisiunile financiare sunt o relaxare pentru Alina. A ramas conectata la tot ce inseamna domeniul financiar si considera ca mult mai bine poti anticipa anumite situatii si poti sa vii in ajutorul clientilor daca esti la zi cu noutatile sistemului financiar, fie ca vorbim de dobanzi sau de fonduri de investitii.

„Nu stiu cum ma vad colegii mei, dar eu am incercat sa le ofer cat de multa sustinere am putut pentru ca stiu ce inseamna sa fii la inceput de cariera, sa iti fie teama sa intrebi. Cand isi intra in ritmul lor va fi altceva, dar pana atunci pot mereu sa se bazeze pe mine. Imi place sa ma consult cu ei si sa ii provoc, sa vad modul lor de gandire. Merg pe ideea ca cel mai bine este sa incerci”, explica Alina. Cu siguranta, daca ar fi sa primeasca un premiu la sfarsit de an, acesta ar fi pentru puterea de a motiva oamenii de langa ea. 💪

Cand ajunge acasa de la birou, Alina e intampinata de fetita ei de patru ani careia ii dedica majoritatea timpului. In weekenduri ii place sa mearga cu familia in drumetii pe munte, chiar daca acum trebuie sa se adapteze unor trasee mai usoare. „Anul acesta am fost inclusiv in Fagaras, in Muntii Parang si am mers cu fetita si in camping cu cortul. Incercam sa o obisnuim cu muntele cat mai mult.”.

Pe acelasi plan cu drumetiile, printre pasiunile Alinei se numara si cititul. Dintotdeauna i-a placut sa citeasca si si-a gasit timp. „Ma bazez ca si fiica noastra va prinde aceasta pasiune vazandu-ne pe mine si pe sotul meu citind. Un Barbat pe nume Ove de Fredrik Backman este cartea care mi-a placut cel mai mult anul acesta, la fel si Fata cu Leica de Helena Janeczek.”

 

Draga noastra colega, ne motivezi pe toti cu optimismul tau si ne bucuram ca faci parte din echipa #OameniidelaBanca. 💛 Sa iti pastrezi mereu curiozitatea si sa te bucuri de cat mai multe drumetii reusite pe munte. 🥰

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Daca ai putea fi un animal, ce animal ai fi?

„As prefera sa fiu un caine pentru sinceritatea de care da dovada in fiecare manifestare de bucurie pe care o are”.

 

Daca ai putea fi o celebritate, ce celebritate ai fi?

„O admir pe regina Elisabeta I, dar nu mi-as dori sa fiu in locul ei. Poate doar sa vad cum se traia in Epoca Elisabetana”.

 

Ce ai face daca ai avea propriul partid?

„As investi tot timpul si banii in educatia copiilor”.