30 octombrie 2019

BT Mic cu oameni mari: Mihaela Raicu

Astazi o vom cunoaste pe Mihaela, unul dintre #Oameniidelabanca care au dat viata proiectului BT Mic. Povestea ei a inceput de pe pozitia de Consilier Bancar Retail, intr-o agentie din Bucuresti, unde, timp de 3 ani, a invatat totul despre retail, credite, carduri si tranzactii.

In 2017,a aflat despre infiintarea unui proiect unic, ce se anunta a fi extrem de ambitios. Atunci si-a dat seama ca a venit momentul sa iasa din zona de confort si sa accepte o provocare noua. Asa a ajuns in familia BT Mic. „Aici a inceput maturizarea mea”, ne-a spus Mihaela, mandra ca este una dintre persoanele implicate in acest proiect, inca de la inceput.


La doar doi ani de cand s-a pus piatra de temelie, are in portofoliu peste 140 de clienti cu care inca tine legatura. „Odata cu BT Mic am crescut si eu. E un sentiment minunat sa stiu ca fac parte dintr-un proiect pe care l-am vazut cum s-a dezvoltat si care va ajuta cu adevarat micii intreprinzatori”. 

Mihaela poate spune multe despre job-ul ei, mai putin ca zilele sunt la fel: "Mereu ajung in diferite locuri, cunosc oameni, business-uri si idei noi. Fiecare zi e o poveste diferita.”   

Sunt multe motivele pentru care iubeste ceea ce face, dar oamenii si povestile lor se afla in cap de lista:

“Ma motiveaza tinerii antreprenori. Am observat ca acestia persista in directia idealurilor pe care le au, mai mult decat alti oameni. Incearca mai multe lucruri decat sunt dispusi sa incerce alti oameni. Sunt plini de imaginatie, initiativa, perseverenta si determinare. Mi se pare wow!”  

 

In timpul liber, Mihaelei ii place sa se piarda pe holurile muzeelor de arta. A luat la pas cam fiecare muzeu din Bucuresti si din tara, asa ca daca avem vreodata nevoie de un ghid, stim la cine sa apelam. 😊 

Iar pentru ca toate lucrurile noi sunt adevarate provocari, Mihaela nu incearca niciodata sa le ocoleasca. Tocmai din acest motiv deja a sarit cu parasuta si se pregateste sa zboare cu balonul cu aer cald. Pana atunci insa, ne-a spus ca asteapta cu nerabdare sa invete origami.

Obisnuieste sa asculte ce au astrele de spus si, inainte sa ia vreo decizie, se gandeste de doua ori inainte. Asta, pentru ca e balanta. Ne-a marturisit, cu un zambet larg, ca BT este clar intr-o zodie compatibila cu ea. Match made in Heaven?

Mihaela, iti multumim ca ai ales sa faci parte din echipa noastra si ca esti mereu atat de vesela! Nu stim exact ce zice horoscopul, dar stim sigur ca viitorul arata bine cu tine alaturi!

Foto credit: Gabriel Augustini