14 mai 2019

Dana Rus – „BT chiar este despre human banking”

Astazi ne oprim la o cafea intr-una dintre agentiile noastre pentru a sta de povesti cu Dana, specialist servicii clienti. Daca am fi intrebat-o acum opt ani ce job va avea in viitor, probabil ne-ar fi raspuns jurnalist corespondent de razboi. Intamplarea a facut ca drumurile sa o duca spre domeniul bancar si astazi, sa fie corespondentul nostru de la BT. 

Isi aminteste si acum cu amuzament primele zile. „Erau multe lucruri pe care trebuia sa le invat si ma intrebam daca sunt destul de buna.” A fost insa placut surprinsa sa intalneasca oameni care ii sunt si astazi prieteni. „Mereu ne ajutam si empatizam unul cu celalalt. Am trecut de mult de bariera de colegi!” Acela a fost momentul in care si-a dat seama ca „BT chiar este despre human banking”. 

 

 

Cum nu putem discuta despre oameni si despre prietenii fara amintiri care sa ne faca sa zambim cu gura pana la urechi, am rugat-o pe Dana sa ne povesteasca ce face alaturi de colegi cand nu sunt la agentie. Petreceri in oras, nunti, mers la cinema, conferinte si alte spectacole, toate fac parte din agenda echipei ei.

In cei sapte ani de cand e unul dintre #Oameniidelabanca, Dana a invatat ca domeniul bancar nu este numai despre cifre, ci si despre emotii. Ne-a povestit ca totul se rezuma la interactiune, la modul in care reusesti sa intelegi clientul si sa comunici cu el. Isi descrie activitatea in banca ca fiind un copac la care se adauga constant ramuri, ca intr-o primavara eterna. Recunoaste ca este „workoholic”, intr-o oarecare masura, dar ca incearca sa gaseasca un echilibru intre viata personala si birou.

Ambitioasa si hotarata din fire, Dana crede cu tarie ca nu trebuie lasat pe maine ce poti face azi sau chiar in acest moment. Ca dovada, au existat momente in care venea la birou chiar si cand avea o zi libera. „Nu imi place sa stiu ca am ceva de facut si nu pot sa rezolv problema exact atunci. Nu vreau sa am vreun client care sa astepte dupa mine.” 

 

 

Povestea Danei este „scrisa” deja, pe corpul ei. Are trei tatuaje menite sa dezvaluie cele mai importante aspecte ale personalitatii ei: calimara cu cerneala si o pana de scris - care-i reprezinta pasiunea pentru scris, un bujor - floarea ei preferata si o randunica. Dana ne-a povestit ca randunica este una din putinele pasari care revine mereu la cuibul ei, indiferent de cat de departe ar calatori. „Este o pasare fidela. Asa sunt si eu cu Ionut, sotul meu, cu job-ul si cu prietenii mei.”

Dana, iti multumim ca indiferent de locurile inspre care te aventurezi, alegi sa iti scrii povestea in jurnalul nostru. La cat mai multe pagini! :)

 

 Foto credit: Vlad Cupsa