0%

Denisa Brici: Dintr-o intamplare intr-o schimbare

17 august 2021 Timp de citire 5:00 minute

Orice schimbare vine la pachet cu provocari noi, dar si bucurii neasteptate. Dintre toti #OameniidelaBanca, Denisa Brici ne poate confirma acest lucru cu lejeritate, dat fiind faptul ca povestea ei in BT a inceput mai la vest, in localitatea Carei, si apoi s-a continuat 80 de km mai la sud, in Zalau. Motivul?

„Dragostea! Asta m-a adus aici, in Zalau: dragostea! Pe care, de altfel, tot in BT am gasit-o.😊 Mie Banca Transilvania mi-a schimbat viata total. El (viitorul meu sot) era client la BT si e de loc de aici, din Zalau, dar venise in Carei cu lucruri de rezolvat.”

Astfel, intamplarea a facut ca doua jumatati de suflet sa se gaseasca in locul potrivit, la momentul potrivit. Intr-un fel, putem spune ca acelasi lucru s-a intamplat pentru Denisa si cu banking-ul: „Dintr-o intamplare am ajuns la Banca Transilvania. Eu, ca sa incep cu inceputul, am fost la FSEGA, dar niciodata nu am crezut ca o sa ajung sa lucrez la o banca, desi acesta a fost visul parintilor mei.”

Dar viata i-a pregatit surprize Denisei si a indrumat-o catre punctul in care se afla astazi, intr-un oras pe care nu credea niciodata ca-l va numi „acasa”: „Zalau este un oras mai mare, e mult mai multa aglomeratie fata de Carei, in care avem 17-18 mii de locuitori. Aici sunt vreo 60 si ceva de mii. E o diferenta! Careiul era foarte linistit, acolo ne cunosteam toti cu toti. Dar venirea mea aici, in Zalau, a fost foarte benefica. Si din punct de vedere profesional, mie mi se pare ca am avansat. In Banca am fost primita foarte, foarte bine. Chiar a doua sau a treia zi, nici nu mai stiu cand am ajuns, mi s-a propus sa lucrez pe proiectul de Receptie ca Expert Solutii Clienti si am spus da. Mi-am spus ca este o provocare pe care trebuie sa o accept. La inceput a fost mai greu, recunosc, pentru ca a trebuit sa ma obisnuiesc si cu locul, si cu toate schimbarile, dar apoi m-am acomodat.”

Dupa ce s-a obisnuit cu mersul lucrurilor, in mintea Denisei s-a stabilit armonia, iar acest fapt a fost remarcat si de catre colegii ei, care o mai intreaba ocazional: „Cum, Doamne, poti sa fii atat de calma si sa ai atat de multa rabdare?” Si clientii sunt incantati de vibe-ul Denisei, fiind bucurosi cand ii ajuta sa gaseasca mai repede solutia pentru nevoia pe care o prezinta. „Chiar imi zicea o clienta: Doamne, domnisoara, dar ce bine ca sunteti aici ca sa ne invatati si pe noi anumite lucruri! Cine s-o fi gandit la toate lucrurile acestea utile? Cine s-a gandit – zic – foarte bine s-a gandit, si sa stiti ca o sa transmit mai departe!”

Totusi, din cand in cand, se mai strecoara in inima si dorul de casa. Sau de obiceiurile de acasa: „In timpul liber, imi place sa joc tenis. Din pacate, cu mutarea in Zalau, nu prea am avut vreme, mai ales ca am inceput sa renovam din decembrie si numai acum am terminat. Suntem intr-o continua renovare si de casa, si de viata. Deci nu am timp de altceva. In plus, cum terminam cu renovarea, incepem pregatirile pentru nunta de anul viitor. Dar voi incerca sa reiau acest obicei de a juca tenis! Si cand am fost micuta, am avut la Carei instructor, am mers la antrenamente vreo trei ani de zile. Fiind asa, un oras micut, e mai greu sa avansezi sportiv.”

In timp ce unele obiceiuri noi asteapta sa fie reluate, alte experiente asteapta sa fie incercate: „As vrea sa incerc sa zbor cu motodeltaplanul! Mi-e putin frica, dar trebuie sa-mi inving si teama aceasta. In general, mi-e frica de lucrurile asupra carora nu am control. Totusi, dupa parerea mea, doar daca faci aceste lucruri reusesti sa-ti invingi teama de ele. Si saptamana trecuta, de exemplu, am fost cu prietenul meu intr-o drumetie. Mi-ar placea sa ma duc mai mult sau sa urc pe munti mai inalti, dar inca mi-e teama. Am inceput mai lejer, sa zic asa, si poate pe viitor o sa reusesc si eu sa escaladez varfuri”.

Pana atunci, Denisa are alte obiective mai apropiate: si-ar dori sa se bucure de luna de miere undeva intr-un loc exotic: „Mexic, poate? Viitoarea mea cumnata este de acolo. Mie-mi place si muzica lor, si modul lor de a trai. Mi se pare ca se bucura de viata mult mai mult decat noi. Au un alt vibe pe care abia astept sa-l cunosc!”

 

Draga noastra Denisa, felicitari pentru acest pas minunat in viata ta si felicitari viitorului sot ca a avut norocul sa intalneasca o persoana asa deosebita ca tine! 😊 Suntem bucurosi ca faci parte din #OameniidelaBanca!

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #oameniidelaBanca!

Cum ar arata lumea perfecta pentru tine?

„Pentru mine, lumea perfecta ar fi una cu oameni mai buni si mai intelepti. Atat de multe rautati sunt cateodata... ar fi asa de simplu daca am fi toti mai blanzi si mai rabdatori unii cu altii... ar fi perfect, asta este parerea mea. Eu nu vad lumea perfecta din punct de vedere vizual, ci din punct de vedere emotional.”

 

Ce alta frica ti-ai dori sa o invingi?

„Hmm... frica de reptile. Dar pana la urma, si ele sunt vietuitoare, fac parte din lumea aceasta. Si ele ajuta la ceva, cu siguranta.”

 

Ce sport ti-ar placea sa inveti sa practici?

„Inotul. Nu stiu sa inot si chiar m-am gandit ca ar trebui sa ma duc la niste cursuri! Pentru ca, gandindu-ma la viitorii copilasi, eu as vrea sa stiu sa practic toate aceste activitati frumoase cu ei.”

Ți-a plăcut acest articol?
50
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe
Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din e-mail.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT Pay

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă NeoBT

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.

Descarcă BT24

Scanează codul cu telefonul mobil, în funcție de sistemul telefonului tău.