30 aprilie 2021

Florina Bradea: Despre iubire - pentru job, familie si flori!

Florina Bradea este genul de om pe care nu l-ai putea vedea in alta parte decat la BT, in rolul de Manager Relatii Clienti la sucursala din Arad. In cele ce urmeaza, Florina ne povesteste cum arata o mica parte din viata ei ca unul dintre #OameniidelaBanca.

Chiar daca o intalnesti pentru prima oara in viata ta, Florina te va face sa te simti in largul tau intr-un timp foarte scurt:

 

„Sunt o perfectionista care emana energie pozitiva. Imi place sa cred ca acest lucru se simte in jur si asa, omul din fata mea se deschide. Asta, de fapt, trebuie sa facem noi: sa facem omul sa se deschida in fata noastra, sa se simta bine.”

 

Iubeste sa lucreze cu oamenii si face lucrul acesta de 32 de ani, de cand a intrat in domeniul bancar: „Oricine trece prin viata imi lasa sau imi ia ceva. Fiecare om e o poveste si fiecare poveste inseamna o lectie.”

Florina s-a alaturat echipei noastre in urma cu 8 ani si a pus pasiune in fiecare moment petrecut printre #OameniidelaBanca. Exista multe lucruri pentru care am putea sa-i multumim, dar de aceasta data, proiectul Aegon este cel castigator.

Aegon Fii Sigur este o polita de asigurare de viata cu componenta de economisire cu ajutorul careia poti oferi siguranta familiei tale. Multi oameni au contribuit la reusita produsului, iar Florina se numara printre acestia:

 

„Ajungand in BT in noiembrie, nu ma mai puteam incadra pentru anul respectiv sa particip la conferinta Aegon. Era un produs mai complex, iar eu mi-am propus sa fiu NR. #1 pe tara. Am zis: eu pot!. Am reusit si am continuat! Una dintre cele mai mari realizari ale mele a fost participarea la ultima conferinta cu elita vanzatorilor Aegon. Fiind pe primul loc, ni s-a spus ca ne-am pus amprenta asupra produsului.”

 

Fericirea izvoraste din multe locuri. Un loc sigur este acasa, acolo unde o asteapta familia ei - sotul, fiica, cainele lor si gradina ei plina de flori: „Imi plac florile. Am o curte mica si imi place sa fie totul perfect. Imi place sa le cumpar, sa le plantez, sa le admir, imi dau energie.” Nu exista flori care sa nu-i placa, insa in fiecare sezon se bucura de cate o floare preferata: „Imi plac lacramioarele cand apar. Imi plac trandafirii, imi plac florile de camp, nici nu pot sa spun cate sunt!” Pe langa curte, Florina se bucura si de o terasa, „o oaza de liniste in care ma relaxez”, impodobita cu muscate si chiar si palmieri decorativi. Pe langa ei, gasim si flori de primavara „florile acelea galbene care dau primele semne de primavara”, pentru ca Florinei ii plac culorile vii.

In mod normal, un caine si o gradina plina cu flori sunt doua variabile care duc la un dezastru in curte, sau cel putin la niste flori cazute la datorie, dar nu si cu Ami, bichonul cu pricina: „Ami este exact asa cum ai tu temperamentul. Eu am luat-o pentru Roberta si ea este o fire foarte linistita. Cred ca Ami si-a format personalitatea in functie de oamenii din casa! E o catelusa aparte. Ne simte pe fiecare. Cu fiecare are timpul ei si personalitatea ei. Cand e mai jucausa, cand e mai linistita. Dar oricum ar fi, Ami isi conduce stapanii pana la usa dimineata, si tot acolo ii asteapta dupa-masa, ca sa ii intampine cu iubire.

 

Draga noastra Florina, acum stim de unde vine toata energia pozitiva cu care ne faci zilele mai frumoase la birou! Ne bucuram ca esti alaturi de noi si ca te putem numi unul dintre #OameniidelaBanca despre care vorbim cu mandrie!

 

BT Extra – intrebari extra pentru #Oameniidelabanca!

 

Ce instrument muzical crezi ca ti-ar surprinde cel mai bine personalitatea?

„Eu am studiat pian - este instrumentul meu de suflet! Cred ca pianul poate sa transmita foarte multe.”

 

Dar un gust?

„Eu sunt dulce, cred ca zaharul m-ar descrie cel mai bine!:)”

 

Daca ai fi putut alege locul in care sa te nasti, care ar fi fost acela?

„Un loc cald! De exemplu, as fi vrut sa locuiesc in Dubai. Am reusit sa ajung acolo iarna si mi-a ramas in suflet.”

 

Photo Credit: Sabina Mladin