21 octombrie 2019

Paul, unul din oamenii care fac lucrurile sa se intample

Paul alearga mereu dintr-o parte intr-alta! Asa cum se descrie si el, nu poate sa stea locului nici macar o clipa. Practic este genul de om care pune lucrurile in miscare. Astfel, ne consideram norocosi ca am reusit sa-l prindem la o poveste.

Am putea spune despre el ca a trecut prin toooate etapele bancii! De la Casierie, la Front Office, Consilier si mai apoi Sef de Agentie! Destul de cool, nu? In 14 ani din 25, practic a crescut odata cu banca!

“Cred ca banca o cream noi, oamenii, clientii. Totul se rezuma la oameni.”  
 

  • Stay young!

Am fost surprinsi sa aflam ca Paul are un hobby deosebit. Daca in timpul zilei este sef de agentie, in timpul liber este artist! Ii face o mare placere sa picteze pereti, mai ales pentru camerele copiilor. Cu toate ca iubeste sa deseneze, nu si-a dorit niciodata sa faca o cariera din pasiunea lui si continua sa o faca doar din placere. Nu toti colegii sai ii cunosc pasiunea pentru desen, insa latura sa jucausa se materializeaza la birou prin glume si atmosfera destinsa pe care le sustine.

  

  • Farse, glume si trasnai

Pana si noi ne-am distrat la intalnirea cu el atunci cand ne-a povestit o intamplare haioasa de la birou. Un client fidel (si tare glumet) a incercat sa convinga o colega noua din agentie ca vrea sa isi numere toti banii din cont pentru a se asigura ca sunt toti acolo. Toti cei din agentie i-au fost complici clientului, stiind ca e pus mereu pe sotii. Gluma a durat exact atat cat sa nu o supere pe noua colega, insa si astazi mai rad atunci cand isi aduc aminte de ea!

“Incerc sa promovez o atmosfera in care sa ne permitem sa mai glumim, chiar si cu clientii - iar lor le place asta.”  

Chiar daca abia am trecut de jumatatea anului (ok, poate ceva mai mult) Paul ne zice ca si-a indeplinit deja toate planurile pe 2019 din punct de vedere profesional! #WorkGoals. Pe plan personal, isi propune sa ajunga cat mai curand in Bali, locatie de care este fascinat! 


Paul, speram sa ai cat mai multe insemnari pe lista cu zile grozave in BT! Cum a fost cea in care ai aflat ca vei fi sef de agentie!

Foto credit: Vlad Cupsa