10.000 de antreprenori au beneficiat in acest an de educatie financiara si antreprenoriala, prin BT Club

Responsabilitate & implicare sociala 2017-12-28
 10.000 de antreprenori au beneficiat in acest an de educatie financiara si antreprenoriala, prin BT Club

10.000 de antreprenori au participat in 2017 la seminariile si workshopurile organizate de BT Club. Au avut loc aproape 90 de astfel de evenimente in aproximativ 40 de localitati din tara.

 

BT Club este o initiativa a Bancii Transilvania, prin care contribuie, din 2006, la dezvoltarea personala si profesionala a antreprenorilor. Clubul are in prezent peste 25.000 de membri.

 

Detalii:

  • Cei 10.000 de participanti la cursurile BT Club au avut ocazia sa invete in acest an despre start-up-uri, fonduri nerambursabile, inteligenta emotionala si financiara, managementul vanzarilor, marketing si eCommerce.
  • Membrii BT Club au acces la informatie specializata, consultanta, informari periodice, instrumente de educatie antreprenoriala, precum si la oportunitati de networking.
  • Recordul de participanti a fost inregistrat de BT Club la evenimente organizate in Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu si Bacau, cu o medie de 400 de persoane/eveniment.
  • Pe langa cursuri si workshop-uri, BT Club inseamna o comunitate aparte, interactiune si  consultanta financiar-bancara gratuita.
  • Inscrierea in BT Club se realizeaza gratuit, online.

 

FISIERE MULTIMEDIA

    

 

 

 

                 

 

Eveniment BT Club
Download
    Infografic
Download